Our social:

Friday, April 1, 2016

Tak boleh sign in blog sendiri

Pelik aku tadi, sebab dah lama tak sign in, tak boleh nak sign in,,, bukan sebab dah lupa password tapi sebenarnya aku
pun tak tahu. Mula-mula aku nak masuk tadi, aku cuba guna hp,,, guna mini uc brawser tak boleh,,, pergi ke recovery page,,, dah settle bole masuk tapi tak bole nak update blog sebab katanya uc tak compatible so tak bole nak update,,, tukar ke chrome baru bole, ingat tadi nak update lain tapi dah terupdate ni qulak,,, haha

So,,,kesimpulannya kenapa tak bole sign? Aku syak sebab dah lama tak bukak akaun ni,,, aku syak jela,,,lasut update january,,, baru 3 bulan,,, ke ada sebab lain?

4 comments :

  1. uncle. blog aku tu camne?redirect trus page ongcina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena tanya provider ko,,,dorg je yg bole settlekn masalah tu,,,

      Delete
  2. Kite ok je bukak walaupun dah lama gila tak bukak blogspot.. tp mungkin sbb akaun yg guna for log in tu mmg aktif ja slalu.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yeke? tula...mungkin ada jugak sign in...ni langsung takde sign pun...ki3

      Delete

komeng