Our social:

Latest Post

Friday, July 24, 2015

video: belum abis tengok dah nangis

Saturday, July 4, 2015

Top 10 gaji termahal bpl 2014/2015

Top 10 pemain dengan bayaran tertinngi di Premier League pada musim 2014/2015 .
01. Wayne Rooney – Manchester United –w€386,960 seminggu
02. Angel di Maria – Manchester United – €350,230 seminggu
03. Radamel Falcao – Manchester United – €331,470 seminggu
04. Yaya Toure – Manchester City – €300,070 seminggu
05. Robin Van Persie – Manchester United – €281,310 seminggu
06. Sergio Aguero – Manchester City – €281,310 seminggu
07. Cesc Fabregas – Chelsea – €250,060 seminggu
08. Eden Hazard – Chelsea – €231,300 seminggu
09. Mesut Ozil – Arsenal – €225,060 seminggu
10. John Terry – Chelsea – €218,800 seminggu

Friday, July 3, 2015

update transfer bpl

saje jela aku nak update



Update transfer 3 July 2015

Max Ehmer - QPR to Gillingham
Gaetan Bong - Wigan to Brighton
Danilo Pereira - Maritimo to FC Porto
Jose Holebas - AS Roma to Watford
Atinc Nukan - Besiktas to Redbull Salzburg
Ali Al-Habsi - Wigan to Reading
Sebastian Polter - Mainz 05 to QPR
Simeone Verdi - AC Milan to Empoli
Gianmaro Comi - Livorno to AC Milan
Matteo Bianchetti - Inter Milan to Hellas Verona
Marco Bennasi - Inter Milan to Torino
Matteo Politano - AS Roma to Pescara
Mame Baba Thiam - Juventus to Virtus Lanciano
Vincenzo Fiorillo - Juventus to Sampdoria
Emmanuel Ladesma - Middlesbrough tn Rotherham
Kolbein Sigthorsson - Ajax to Nantes
Luis Adriano - Shakhtar Donetsk to AC Milan
Corentin Jean - Troyes AC to AS Monaco
Jazz Richards - Swansea to Fulham
Lucas Ocampos - AS Monaco to Marseille
Jamie Ward - Derby County to Nottingham
Andreas Bjellan - Twente to Brentford
Neil Etheridge - Charlton to Waisall
Ormonde Ottewil - Arsenal to Swindon Town
Karim Rekik - Manchester City to Marseille
Mark Uth - Heerenveen to TSG Hoffenheim

mengantuk ubatnya ?

harini adalah hari jumaat,,, hmmm org perempuan suka la kut sebab arini hari survey2, hari shopping2,, aku harini 1st pagi selepas offday,, jadinya mood aku jadi mcm mood korang masa hari isnin,,,,

ubat mengantuk,,, 1 je ..... tido,,, klu kat tpt keje? sama jugakla ,,, tido,,, hmmmm

Thursday, July 2, 2015

dah berapa kali korang pergi bazar?

tahun ni rekod belum pecah lagi...satu hari pun aku tak pergi...sebab rasanya takde apa aku nak cari... dulu-dulu boleh gak aku tengok kuih-kuih ke...tengok jela...tapi sejak ada fb wasap bagai...tak payah pergi kut sebab ramai dah update...hik

Wednesday, July 1, 2015

teknik scan negatif untuk dapatkan gambar warna



saje nak simpan...untuk aktiviti aku akan datang