Our social:

Thursday, June 18, 2015

Pasar Ramadhan yang best kat Melaka

Biasanya kalau kat area aku ni, aku duk Tg Kling, kalau tak kat Pantai Puteri, kami akan ke Klebang, kalau tak, kami juga mempunyai pilihan ke Sg Udang, klu tak best jugak, kami akan ke Pasar Ramadhan Bukit Rambai,,

tapi kalau korang tanya aku, kat mana aku pergi,, aku jawab,,, mana2 aku terasa nak pegi, aku pergi tapi aku pergi tengok jela,,, aku dah berapa tahun tak beli kat pasar Ramadhan sebab pun dah buat aku kenyang,,, hehe tak payah la kut nak citer kenapa aku tak beli,,, aku sebenaqnya dah serik,,, kenapa serik? sama jela ceritanya dengan orang lain,,,

so, sekarang ni kalau pergi pun,,, aku just jalan2 tengok2 jela,,,,,,

hmmm

0 pompang pompang :

Post a Comment

komeng