Our social:

Saturday, June 13, 2015

Melancung ke Port Dickson



gambar cilok dari website desalagoon. aku harap desa lagoon tak marah sebab aku bagi free promosi je ni...hehe

Harini aku nak pergi ke Port Dickson. akan bermalam di sana. Aku ni dari dulu sampai sekarang hanya akan bermalam di Desa Lagoon. bukan sebab dia best sangat tapi sebab hanya hotel tu je yang aku bole dapat company rate. untuk unit 2 bilik hanya rm94. ok la tu...ye dak? dan sekarang ni aku tengok dia dah renovate so aku aku harap semakin baiklah quality bilik dia.

aku tak tahulah apa aktiviti nak buat ni kang. kalau ikut stended aku, amik gambau je la...hahahaha

1 comment :

komeng