Our social:

Latest Post

Wednesday, April 23, 2014

30 minit bersama Ustaz Don-jawapan kepada persoalan Wardina


Sebelum komen apa2 berkenaan isu ni, tonton dulu video ni sampai habis dan komen,,, aku no komen...hik


Sunday, April 20, 2014

peperangan persepsi

create the perception, see who will be trapped

Orang kata jangan terperangkap dengan persepsi ciptaan...memang mudah nak membodohkan orang, memang sedap nak menuduh, cakap mcm diri sendiri dah cukup suci. Perjuangan


ni ada dalam draft.... perghhh...ayat mcm bagus je kan...kah3

Wednesday, April 2, 2014

Your M2U ID have been locked out. You may contact our Maybank Group. Reject code: [1202]

aduhhhh...kn kol pastu kn g atm utk buat id baru? mmg safety gila...btw knp baru skrg ada selain tac number, ada soalan security lain pulak...yg kita pun dah lupa...apa nama yg kita set kan...ermmmmm safety kan...bagus tp bgtaula awal2...