Our social:

Tuesday, September 30, 2014

melihat sesuatu dari perpektif yang berbeza

wow!tepanjat aku baca kisah facebook dia ni... sambil aku terfikir... aku ni...klu kedai lambat siaplah memang nak kena tinggal le kedai tu...hehe aku takdelah sampai nak marah-marah dekat waiter...ermmm atau yang biasa kita2 ni panggil, budak amik oder,,,,

tapi minah ni, releks je,,,siap bagi tips lagi, tips pulak lebih dari yang dia makan+minum, memang dia lihat dari perpektif yang berbeza,,, dia letakkan diri dia pada budak tu,,, mungkin sebab dia pernah berada disitu tapi kita? mmmm

aku malas nak letak atau translate sebab aku nak korang baca sendiri...

aku sebenarnya nak letak tajuk yang gempak2 sikit tapi bila fikir fikir letak tajuk apa-apa pun bukan ada orang baca,,, aku letaklah tajuk skema jek untuk aku baca bila free2 nanti...hahaha

1 comment :

  1. ni komeng kakCT

    pernah berada dalam situasi itu. sabar selama mana boleh sabar. tapi kalau yang lewat sebelum kita dah selesai makan kita tak dapat2 lagi pesanan....mesti ada yang tak kena. lagi hangen kalau kakCT yang kena pergi tanya. boss tunjuk jari aje....memang tinggal ajelah jawabnya. beli burger ramli penyusahnya.

    sebab kita tidak popular sbb tu ramai tak datang baca. kira yang tak datang baca tu rugi sebab tak dapat ilmu dalam entri ini.

    ReplyDelete

komeng