Our social:

Tuesday, March 18, 2014

Blogger matang

Dah lama tak update, hari ni nak update apa yer... first of all... just hoping all in the aircraft akan dijumpai dengan selamat...seriously aku rasa sedih juga dengan perkembangan terkini...tapi sapalah aku nak buat spekulasi lebih2...ermmm biar jela yang berkenaan buat siasatan, kita kalau dapat berdoa dengan seikhlas hati pun dah baik dah...ermmmm harini baca kat bloglist aku,,,,, baru aku perasan yang
ramai juga blogger yang dulu pelajar dah mula bekerja, dulu bujang sekarang ramai yang dah berkahwin dan yang tengah buat persiapan nak berkahwin pun ada ,,,tak jemput aku punnn...hehe dan ada juga yang aku perasan,,,,dulu sekolah menengah sekarang dah masuk u...dulu poyo sekarang dah matang pun ada...ermmm walaupun aku tak tau makna poyo tu hape... poyo tak kalau tulis camni?ekeke

yer...aku ikuti juga perkembangan korang walaupun aku jarang komen2...sebabnya aku agak bizi...ermmm tipu jer...kah33 aku malas... cliche je kan jawab camtu.... aku sbnrnya sedang mencari adea,,,,ermmmm

tula...tadi nak tulis panjang2...sampai 2500 patah perkataan tapi sekarang rasa mcm malas pulak...ermmmmm

9 comments :

  1. Ingat lagi Cik Biol? Tak tahu kau dah tahu ke belum dia dah meninggal dah. :(

    ReplyDelete
  2. Inna lillahi wa inna ilaihi raji’un

    Al-fatihah...bila ea berd... semoga roh beliau ditempatkan bersama-sama orang2 yang beriman

    ReplyDelete
  3. Dalam bulan 6 7 tahun lepas.

    ReplyDelete
  4. Dalam bulan 6 7 tahun lepas.

    ReplyDelete
  5. Kontek kat twitter boleh je. Kalau nak whatsapp aku boleh kasi nombor.

    ReplyDelete
  6. Kontek kat twitter boleh je. Kalau nak whatsapp aku boleh kasi nombor.

    ReplyDelete
  7. Haah. Dia ada sakit tu. Tapi tak silap dia meninggal sebab dia ada eksiden. Efek ke penyakit tu.

    ReplyDelete
  8. Haah. Dia ada sakit tu. Tapi tak silap dia meninggal sebab dia ada eksiden. Efek ke penyakit tu.

    ReplyDelete

komeng