Our social:

Tuesday, December 31, 2013

program 2014

2013 bakal melabuhkan tirainya... welcome 2014... 2013 so, apa program tahun 2014...aku ni...ntahla...belum tau lagi...ekeke

hope tahun depan akan menjadi tahun yang gemilang bagi korang eh...yang belum bertemu jodoh semoga bertemu jodoh... dimurahkan rezeki...diberi kelapangan dan di beri ujian2 yang simple2...sebab klu tak diberi ujian takut pulak kita akan lupa diri...ntahla...

hidup untuk makan atau makan untuk hidup...korang fikirlah sendiri eh... aku ni tanya je lebih...jawapan nya tak tentu..bergantung kepada keadaan...ekeke

untung orang penang tahun ni ada ceramah bersama UAI... melaka ni apa program pun aku tak tau...ada dato' ramli sarip kot sebab km aku minat dia...ermmmmm

aku duk rumah nak kemas rumah jek...

2 comments :

  1. IM pun dok rumah je walaupun tinggal tak jauh dari lokasi Sembang Santai Bersama UAI.

    Tonton dari Live Streaming lebih mudah walaupun kurang auranya...

    ReplyDelete
  2. @insan marhaen

    klu line ok...tengok streaming mmg best

    ReplyDelete

komeng