Our social:

Wednesday, July 31, 2013

Samak dan Sertu



garis panduan sertu klik link bawah ni

http://www.halal.gov.my/v3/index.php/ms/garis-panduan/garis-panduan-sertu

kat situ ada citer pasal takrif seru, Tafsiran, Hikmah, Spesifikasi atau jenis tanah, Spesifikasi atau jenis air, Pengecualian, Cara Melakukan Sertu Mengikut Syarak, Cara Sertu Premis Dan Barang Gunaan Dengan Menggunakan Tanah dan macam-macam lagilah siap dengan gambar2nya sekali.

aku tak boleh nak cut and paste sebab sebab dia dah bagi amaran tak boleh kecuali dengan kebenaran bertulis..so aku bagi address jela eh..... maklumlah ilmu dia...hak dia la kot.....:)

untuk perbezaan samak dan seru bolehlah korang googlekan lagi..... kat CG ada bincang bende ni

kenapa mende ni hot?
sebab video tu laaa....

0 pompang pompang :

Post a Comment

komeng