Our social:

Thursday, May 23, 2013

kawan yang hebat

kadang-kadang memang best la kan bila dapat kawan yang hebat ,,,,terutama bila ko bagi cadangan dia kata cadangan ko dah outdated.... perghhh....jam tu rasa menyesal bagi cadangan.... ye dak...tapi janganlah rasa camtu... apa kata bila ko kena camtu... ko jangan ignore apa dia cakap tapi ko updated kan knowledge ko lagi agar takde sapa kata ko outdated lagi...haha

1 comment :


  1. السلم عليكم ورحمة الله

    jumpe kawan yang macam tu sebenarnya ada bagusnya. bila dia komen cadangan kita dah outdated, kita pancing apa cadangan dia. mungkin dia ada better idea....atau dari idea dia, kita boleh improve idea kita.

    mesti Allah nak btahu sesuatu bila datangkan dia (kawan kita tu) kepada kita. sangka baik atas percaturan Allah.

    tawakkal ubat segala gunda.

    ReplyDelete

komeng