Our social:

Wednesday, April 24, 2013

RAMUAN UNTUK MEMBUKA URAT JANTUNG YANG TERSUMBAT

kongsi dr fb,,,tak taule berkesan ke tak tapi aku share sebab aku rasa tak salah kita cuba...petua ni kadang2 berkesan jugak,,,drpd ramuan2 tu aku rasa rasa dia ok kot kecuali bawang putih tu...rasa tak sedap kot...ekeke tapi mungkin bila dah campur dengan halia, lemon ngan epal tu,,,rasanya akan jadi sedap kot... sebab aku selalu jugak minum jus epal campur pegaga campur yogurt campur carrot... dan kadang2 mcm2 buah lagi aku masukkn... ok jek...sedap bangat...

PETUA YANG SUDAH TERBUKTI BERKESAN UNTUK JANTUNG ANDA....... BUAT SENDIRI KAT RUMAH....!!!
TIDAK KEPADA ANGIOGRAPHY, ANGIOPLASTY ATAU BYPASS!
Terapi Alamiah untuk membuka urat jantung yang tersumbat

Jus Lemon 01 cawan
Jus Halia 01 cawan
Jus Bawang Putih 01 cawan
Cuka Epal 01 cawan

klik link untuk khasiatnya secara solo...hehe

Kacau semua ramuan di atas dan masak dgn api yang perlahan selama lebih kurang 30 minit atau sehingga tinggal 2/3. Biarkan sejuk. Setelah sejuk campur 3 cawan madu asli (bukan yang dicampur dgn bahan2 lain spt Habbatus Sauda') dan simpan dalam botol kaca. Masa memasaknya pun kena guna bekas kaca.

Minum setiap pagi sebelum sarapan satu sudu makan secara istiqamah. InsyaAllah semua urat yang menyumbat pada urat jantung anda akan terbuka.

SELEPAS MINUM, LETAKKAN TANGAN KANAN ANDA KE DADA SAMBIL MEMBACA 'ALLAAHUMMA SOLLI 'ALAA QALBI SAIDINA MUHAMMAD' 10x

Amalkanlah... akan menjimatkan wang anda daripada pembedahan.

3 comments :

  1. macam mana kita nak tau urat jantung kita tersembut?

    ReplyDelete
  2. kena cek dr baru tau...mula2 buat ecg pastu klu reading dia mnnjkkn ada problem akan buat stress test pastu ada problem akan buat audio ke hapa nama tak tau pulak sbb tak penah buat pun

    ReplyDelete

  3. بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيم

    السلم عليكم ورحمة الله

    Jazaka Allah.

    ReplyDelete

komeng