Our social:

Friday, April 26, 2013

petua rawat batu karang dalam kilang hempedu

amik dr fb Dr Hamid Arshat, boleh cuba le klu2 ada keluarga ke atau sapa2 yg ada batu karang ni,,, aku pernah ada dan skrg dah mcm ok tp org kata kalau dah pernah kena kemungkinan untuk jadik balik tu amat cerah so aku share sambil simpan untuk diri sendiri. thanks kepada Dr Hamid Arshat...

Satu petua nak rawat batu karang dalam kilang hempedu ( Gall Bladder Stones)
Minum 4 gelas apple juice tiap2 hari selama 5 hari berturut2
Hari ke6 jangan makan malam (dinner)
Pada pukul 6 petang makan satu sudu camca garam Epsom(magnesium sulphate) , beli dari farmasi
Pukul 8 malam ulang makan garam epsom
Pukul 10 malam . Campurkan satu cawan (250 ml) Olive oil atau sesame oil dan setengah cawan juz lemon yg fresh (perah 3 biji lemon0. Campur olive oil dengan juz lemon dan minum.
Insyaallah esok pagi buang air besar akan kelihatan batu2 karang keluar.

1 comment :

  1. salam semua,

    kepada yang masih mencari ubat untuk masalah batu karang, sila ke blog saya untuk maklumat tentang pemecah batu karang .

    http://gallstonebreaker.blogspot.com/

    sekian

    ReplyDelete

komeng