Our social:

Sunday, April 7, 2013

internet broadband paling murah

sebelum ni aku guna skmm rm25 sebulan...line ok le...tapi rupanya yang jenis skmm ni boleh guna setahun jek,,,lepas setahun kena amik package lain... sebab package2 lain mahal...aku terpaksa guna lain...setakat aku aku survey termurah adalah dari umobile package u28 postpaid,,, rm28 untuk 1G... aku rasa ini adalah paling muarah...kalau korang ada yang lebih murah harap dapat bagitau aku...

aku pakai bila kat luar jek....pasal tu malas nak amik yang mahal2... kalau kat rumah aku guna streamyx... kalau luar ni pun jarang pakai jugak....maklumlah kedai2 makan pun banyak yg bagi wifi free...so,,,nak buat pe beli mahal2 punya...ye dak?

1 comment :

  1. Sekarang ni IM guna Celco - RM48 untuk 1G.

    Kalau sini capaian u-mobile ok, mau tukar lah!

    ReplyDelete

komeng