Our social:

Friday, September 28, 2012

nippon paint blobby caravan


apakah nippon paint blobby caravan? oo...ni aku rasa ada caravan nippon paint nak datang buat promosi...alaa...macam yang stesen radio pun ada buat camni jugak, aku dah call yang kat melaka tu, emico enterprise tu, dia kata masa promosi ni dia jual ikut harga dia tolak ke kedai2 hardware tu, tp untuk yang base color tu la, maknanya untuk kaler yang basic dan bukan yang campur2 tu, ehem.ikut pemahaman aku la...hehe

so, kalau nak beli cat nippon, inilah masa yang sesuai...

3 comments :

  1. teringat rumah IM yang dah luntur cat dindingnya.

    ReplyDelete
  2. boleh la raya haji rumah bercat baruuuu..ekeke

    ReplyDelete
  3. lame x jumpe pakcik rio.. pakcik sihat??
    pakcik ingat lg x nina?..hehe( dah bertahun x main blog)..hehe

    ReplyDelete

komeng