Our social:

Friday, August 3, 2012

Tema hari kemerdekaan 2012

Kerajaan BN dengan tema 'janji ditepati',
4 negeri PR guna tema Hari Kemerdekaan "Sebangsa Sejiwa Senegara"

abis kita nak guna yang mana?
heh!macamlah ko kisah sangat tema hari merdeka ni,,,,
kalau orang tanya secara spontan, apa makna hari merdeka, apa ko nak jawab...?

ooo...saya bangga negara kita dah merdeka....tak dijajah lagi....

itu jela jawapan terbaik yang boleh ko jawab...

kan?

itu belum tanya lgi...tema2 sebelum ni yang ko ingat? ada?

ada la sangat....

1 comment :

  1. Negara Kita Tanggungjawab Kita...aku ingat tema ni je aku rasa tahun 1998 sebab time tu aku Form 1...lepas pi kelas tambahan pagi, lepak umah kawan aku sementara tunggu sesi sekolah petang start, kitrang layan boria anak tanjung nyanyi lagu ni kt tv...hahahahahah...aku sukeeeeee gila boria anak tanjung time tu!

    ReplyDelete

komeng