Our social:

Wednesday, August 8, 2012

cerita tentang lagu raya

Lagu raya mp3 takde kat sini, bila nak sampai raya jek , ramai yang cari lagu raya, tak termasuk aku sebab stok tahun2 lepas masih ada lagi cuma perlu masukkan dalam pendrive je klu nak dengar dalam keta..lagu raya yang baru manalah best,,,

so, lagu baru fav? takde..semua lagu2 lama jadi fav aku kot... daripada lagu.... mintak mak...kuih sepotong sampailah lagu uji ngan abang hail amir tu...

lagu2 lain mcm lagu selamat hari raya Allahyarhamah Saloma, dendang perantau, ahmad jais punya lagu pun best jugak... lagu2 baru mcm lagu Aishah,,,, dan senario pun ok jugak....

tapi takdelah pulak kalau dengar lagu2 tertentu boleh mengingatkan aku dengan mende2 lama...takde kot...

tahun ni raya pun kena kerja... tapi memang tahun ni aku tak beraya sangat kot sebab tahun ni first time beraya tanpa nenda tersayang....:(

3 comments :

  1. tahun ni , tahun pertama beraya tanpa ayah ....

    ReplyDelete
  2. rugi le kalau lagu raya tidak mengingatkan kita pada sesuatu.

    Im suka lagu raya black dog bone...

    ReplyDelete
  3. lady sgt suke lagu2 lama.. evergreen gitu.. menusuk ke kalbu..

    ReplyDelete

komeng