Our social:

Sunday, August 5, 2012

buang cbox

aku buang cbox...nnt aku pasang balik... aku buang sebab spammers mcm dah tak kreatif.... tak mcm dulu2..kemon la weh...spammars sila upgradekan lagi kerja anda...tulis le ayat best2...

wah...hari2 ada update...walaupun sekadar schedule tp aku suka tengok blog aku ada update...dan sekarang aku rasa bebas sikit nak menulis sebab aku rasa aku perlu menulis mcm dulu2...walaupun mungkin tak mengarut mcm dulu2...sebabnya kadang2 aku ada masa...baca je blog orang... nak jugak tulis pendapat kita kat blog kita kan...tp aku akan cuba pastikan bila aku menulis tak menyinggung perasaan orang... tapi klu itu adalah kebenaran....terpaksa jugaklah aku menulisnya...ye dak?

sebab kadang2, kebenaran adalah pahit....tapi ubat pun pahit jugak...kalau tak pahit, bukan tongkat ali namanya...

2 comments :

  1. apa kau merepek ni rio.. hahha

    ReplyDelete
  2. tongkat ali tu aku setuju...setujus sANGAT

    ReplyDelete

komeng