Our social:

Tuesday, August 14, 2012

apa sebenarnya seksyen 114A?


ini bukan pasal politik...korang tau tak apa sebnarnya seksyen 114A. mungkin bagi korang ianya adalah politik...no, it is not about politik....it is abour us...blogger... aku dah takut dah... mungkin ada yang kata apasal lak nak takut? yelaaa.... kalau tiba2 ada orang komen kat blog korang dan kemudian tulis yang bukan2... korang yang akan didakwa... tak mungkin? yer.... percayalah.... ni la seksyen baru diwartakan ... errr.. ini yg aku faham...kalau salah...tolong betulkan... lagi teruk...klu ada blog yang kena hack dan ada posting yg teruk2 sampai boleh kena dakwa...korang sebagai owner yg kena...tak percaya... cuba baca sini...

baca lg diblog cikgudahlia

penerangan lengkap...dan boleh faham sebab ada kartun2... langkah pertama yg boleh korang buat sekarang...adalah setkan bahagian komen ke moderate always dan setkan only register users je boleh komen...itu jela yang boleh kita buat...kalau kena hack...makna kata...jawab le sendiri...

so, camana...ingat eh...ini bukan pasal politik...ini pasal kita...blogger...

jadi?

0 pompang pompang :

Post a Comment

komeng