Our social:

Thursday, July 19, 2012

Pembuat dan Pembekal Peralatan Perkahwinan

lepas raya nanti mesti ramai yang mengelabah nak cari pembekal majlis perkahwinan kan...so... pihak ida manan ni pembuat dan pembekal...so,,,,senang citer... harga memang terbaik... boleh kenen2 mintak diskaun lagi...perghhh...

Ida Manan Enterprise : Pembekal Pelamin

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia. Pertamanya, Ida Manan Enterprise adalah pembuat dan pembekal peralatan perkahwinan seperti Pelamin, Stage, Backdrop, Candle Stand, Flower Stand, Kerusi Pengantin, Kerawang, Rose (Getah Eva)dan berbagai lg keperluan majlis perkahwinan.


Lokasi

Show Room

No 160, Jalan Cempaka 6,
Taman Desa Raya,
43100 Hulu Langat,
Selangor Darul Ehsan.

Kilang

No 353, Sungai Bakau,
14320 Nibong Tebal,
Seberang Prai Selatan,
Pulau Pinang.

Ida Manan Enterprise juga sedia menerima tempahan mengikut idea dan kehendak pelanggan. Jika anda ingin membuat tempahan pelamin atau ingin mendapatkan sebutharga berkenaan dengan barang pelamin. Sila Hubungi wakil dari Ida Manan Enterprise:

Ida 012-3584598 (ida_manan75@yahoo.com)
Manan 017-4603772
Jie 012-2456928 (jie_arqf@yahoo.com)
Mona 012-20699105
Din 019-3095169
Cha'on (chaon_ir@yahoo.com)

enche' chaon...seperti yang dijanjikan...meh le sapot kawan2... moga2 nanti ida manan bole jadi sponsor kahwin kawan blogger kita...ekeke 10% utk aku yer...kah3

ini n3 adalah iklan percuma untuk en chaon....hadiah perkahwinan dia...ekeke

3 comments :

  1. boleh jejak2 tengok. tapi saya dah kawin. utk org yg blm kawin je la blh jengah2 sinun.

    ReplyDelete
  2. bole jugak utk adik2 or sedara mara yg nak kawin tuu...hehe

    ReplyDelete

komeng