Our social:

Tuesday, July 24, 2012

Masihkah ada ramadan?



Sinopsis: Masihkah Ada Ramadan? astro prima. mengisahkan bagaimana Rahman memahami mengapa isterinya, Aminah sedih setiap kali datangnya bulan Ramadan. Harapan Aminah adalah untuk anak mereka pulang. Rahman menyalahkan diri sendiri di atas apa yang berlaku pada anak-anaknya.

citer ni bestla weh. walaupun aku tengok sekerat je citer ni tapi aku rasa citer ni kena dengan aku. Suasana kampung tu yang aku suka tu... takdelah kisah cinta kisah anak2 orang kaya yang serabut kepala hotak bila tengok.

tapi citer ni ada jugak yang tak bestnya, contoh: macam cliche sangat dengan boy tu ada barah otak...buat le sakit lain ke kan....tapi yang paling tak best adalah citer ni bersambung pulak... sakit hati je tengok...kah3

syyyyy....nak download kat sini

0 pompang pompang :

Post a Comment

komeng