Our social:

Tuesday, July 31, 2012

Masihkah ada Ramadan episode 2

tengok separuh jugak...aku rasa citer ni bukan semata-mata kisah cinta...aku rasa citer ni kisah kasih sayang....tapi aku tetap rasa citer ni best.. dah adadah episode 2 untuk di download...tp besau sgtlah file dia...kecik kan sikit tak bole ke...mkv or rmvb pun dah ok dah...hehe

kat sini weh

dia tulis episode 1 tapi epi 2 pun dah update kat situ....

ps...outttt

3 comments :

  1. ~ bes sgt ke..? citer tuh skali tayan 2 jam kan..ulangan ari sabtu kul 4pagi..ari tuh tgk kejap jeks..sbb citer nih mcm citer sedih..tak ske la nk tgk citer sedih nih..mamat tuh ader barah otak kan..?

    ReplyDelete
  2. tak pi terjah citer tu. ngantuk!

    apa pun, kasih sayang adalah kurniann Allah kepada hambanya..

    ReplyDelete
  3. puji cerita ni! kasih sayang mak ayah kepada anak, kasih sayang adik beradik, kasih sayang sesama jiran, semua ada... pembawakan watak yang sempurna.. dialog yang ringan dan mudah difahami... Berjaya mengenenghkan ciri-ciri orang terengganu, budaya, identiti makanan dari sana. serius cerita ni best! thumbs up!

    ReplyDelete

komeng