Our social:

Friday, July 13, 2012

mael lambung the movie



takdela best sgt citer ni...tapi aku pelik kenapa bole ada full movie kat youtube sedangkan kat Astro first takde...pastu kenapa yg versi mkv atau rmvb takde...knp dorg upload yang mp4 ni...tp gambar bole tahan la... bolela tgk klu ada masa sgt... aku tgk sejap je pastu tido lg baik...haha saltu aku simpan kat sini, mana tau tiba2 ada masa ke nak tgk...tp kdg2 bukannya lama sgt pun mende ni...kang tiba2 je dah takde ...klu dah takde tu...jgnlah rasa keciwa sgt sbb tak best sgt pun citer ni...huhu

2 comments :

  1. yup!! sy pon dah download tgok...xrugi xtgok kat cinema hehehe..bukan xnak support filem melayu...ye la takut jd camni la...tgok cerita ni pon 2x tertido nasib baik boleh repeatkn.... org p panggung sebab zizan jer..jalan cerita ntah apa2... aksi pon kekok jer..

    ReplyDelete
  2. mcm taraf2 drama tv je kot...hehe

    ReplyDelete

komeng