Our social:

Tuesday, July 10, 2012

nak tulis tajuk pun tak tau...haha

Apa mende nak update ni...hehe aku bizi skrg ni...projek rumah aku lagi nak handle...assignment baru hantar aritu...so skrg nak kena start bt prepration nak exam 28hb nnt...belasah je la...subjek yg susah bg aku adalah statistik...basic je pun tp sbb maklumlah dah tua baru nak belajau...so penerimaan tu agak susahle...

so, apa cerita eh...aku tgk kat bloglist pun ramai gak yg tak update...maklumlah... kebanyakan kat bloglist aku adalah asalnya student...skrg seme dah kije...so faham2 jela..bila dah kije...mana ada masa nak layan blog...lainlah klu masa mula2 buat blog dah keje...so...mungkin takde masalah masa....

aku pun jarang gak layan blog...kdg2 tu bukak jugak tapi takdelah update mcm dulu2... just baca2 blog orang jek...cuma skrg jarang le aku jalan2 ke blog yg baru2... bukan sebab apa...aku tak tau nak start kat mana... ada gak aku tengok nama blog baru tapi tengok mcm dah lama je cara dia tulis blog tu...hehe kdg2 rasa mcm nak syak kawan2 lama jek...ekeke

tapikan...blog2 baru aku baca mmg bestla...tak mcm blog aku ni...dr dulu sampai skrg takde perubahan...haha... nak buat camana... ni je tahap kemampuan aku... belajar tak tinggi camnilah...keh3

klu setakat ni je aku tulis...camana aku nak publish...
tp aku publish jugak sbgai contoh...knp aku tak menulis lagi...kdg2 rasa nak main seo tp skrg dah malas dah...okla...nak tido...mengantuk sgt ni...selsema....

1 comment :

  1. Haaaiizz...lama tak singgah sini bro..aku pon dah bersawang sudah blog sekarang ni..sibuk dengan komik dan juga event..semoga kita kekal berblog semula..salammzz..^^

    ReplyDelete

komeng