Our social:

Monday, June 18, 2012

warkah buat isteri

1 lagi blog untuk baca2....dan bantu sekadar mampu...

warkah buat isteri

aku tak nak le komen lebih2 tapi ada n3 dia yg buat air mata aku bergenang...

selain dari blog bro insan marhaen, ini lagi satu blog yg aku rasa byk manafaat untuk dibaca....tapi bukan aku nak kata blog korang2 yg lain tu tak byk manfaat,,,,jgnlah merajuk weh...ekeke maksud aku...errr...korang baca dan korang akan tau persamaan mereka...

mana joe bangla?sejak blk Malaysia, hilang terus...

lama tak update dah rasa tak tau nak tulis apa...aritu janji ngan chaon nak promote butik pengantin dia tapi tula...takde masa lagi nak amik data2 ..ekeke nanti aku buatla on.....

ingat nak update progress umah aku tapi rasa malas pulak sebab kena upload gmbr... nnt2 la eh...

10 comments :

  1. cerita pasal dia ada keluar dekat Harian Metro 22 Mac 2012. kebetulan lepas baca blog dia dua tiga hari kemudian terpandang keratan akhbar bulan Mac tu.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah inilah yg diharapkan.. Melalui blog byk manfaat kebaikan yang dapat dikongsi bersama.

    ReplyDelete
  3. Tacing giler...
    Lama x jengah blog IM..
    Asal liberpul x dtg mesia thn ni yep?

    ReplyDelete
  4. macam pernah baca sumwhere je hehe ..

    http://fa87.blogspot.com/2012/06/novel-kirana-aqila.html

    ReplyDelete
  5. tk kerana titipkan nama IM di entri ini.

    dah singgah dan follow blog WBI. memang taouching. memang sukar mencari seseorang yang setia pada pasangannya samada ketika masih hisup atau sudah tiada..

    ReplyDelete
  6. @anisalya

    ooo...adakeluar metro eh...dah lama tak baca paper...

    ReplyDelete
  7. @Nida

    tula...mmg byk mende baik...mende jahat pun byk jugak tp kita amik yg baik2 jela eh..

    ReplyDelete
  8. @Cik SHiNJU

    liv bg can kat mcity pulak...kang takde pulak org nak tgk MC tu...hehe

    ReplyDelete
  9. @fasham

    ooo.penah baca eh..dia top jugak la kan...

    ReplyDelete

komeng