Our social:

Thursday, June 28, 2012

Lagi kanak-kanak hilang-jum sebarkan



dan kat metro ada lagi cubaan culik guna van putih...so, now tell me macamana kita boleh berbangga dengan status negara paling selamat???ko bangga...?

12 comments :

  1. salam bro.....
    berita di terima faham...
    Pekar bro mario..?

    ReplyDelete
  2. Salam, insyallah doa kami semoga muhammad nur selamat.

    ReplyDelete
  3. semoga adik Muhammamd Nur Reduan b Rezaman selamat dr bahaya dan dapat ditemukan semula dgn ahli keluarganya

    ReplyDelete
  4. kes macm ni masih lagi dikatakan kes terpencil padahal cuba kena kat batang hidung sendiri baru tau

    ReplyDelete
  5. kalau tak si lap sumanje..........
    flyers tentang kehilangan MOHD REDUAN nie su pernah dapat ....erm...kat petrol pump.......

    ReplyDelete
  6. aduhhh takutnya nak balik Malaysia..

    Tergelak juga bila baca statement negara selamat tu.. bukan menidakkan tapi kita tahu realitinya..

    ReplyDelete
  7. @Abil Fikri Ahmad yup...itulah yg kita semua harapkan...

    ReplyDelete
  8. @~~su manje~~~ wah...bagus jugak klu buat camtu kan... kat tv ada siarkan tak?

    ReplyDelete
  9. @Nida

    tu la...realitinya... kita semua takut...kan..

    ReplyDelete

komeng