Our social:

Wednesday, May 16, 2012

ucapan selamat hari guru

Selamat hari guru kepada semua cikgu cikgi yg pernah , yang tak pernah, yang kenal, dan tak kenal...semua sekali la... dan mohon maaf banyak2 kat cikgu2 yang pernah mengajar saya...sebab saya tak seberjaya macam yang cikgu2 harapkan...walaupun begitu, sekurang2nya dari segi tak menyusahkan sesapa... saya rasa didikan yang cikgu2 berikan tu...alhamdulillah dah berjaya...sebenarnya kalau cikgu2 nak tau, saya ni bukanlah gagal sepenuhnya... cuma tak berjaya jadi menteri je...itupun sebab saya tak minat...

saya nak tulis panjang lagi ni tapi kang cikgu ungkit pulak time sekolah dulu cukup malas nak buat karangan so i think i better stop here.

tenkiu teacher...<---- sambil berdiri..

3 comments :

  1. kalau Kak Nida jadi cikgu Mario mesti kembang hidung sebab ada juga anak murid yg tak pernah lupa jasa gurunya..:)

    ReplyDelete
  2. Wah...bagusnya anak murid cikgu ni..

    Tahniah sbb dpt bls dendam kesumat kat celsi aritu...hehehe.. aku malas nk update sal bola bimbang ko blagak plak nt...kekeke

    ReplyDelete

komeng