Our social:

Saturday, May 5, 2012

hati-hati facebookers



Aa aa kan...aku tgk kawan aku punya dah kena kot...bila tanya dia tak mengaku so aku rasa mende ni mmg betul la...so korang kena hati2 yer....yg penting, jangan tekan nak tengok video yg sama yang kawan korang dikatakan tengok tu...klu korang tekan je...mmg sahih akan kena...btw...aku takdelah aktif sgt fb ni...puas aku cari kawan2 blog punya fb...ada yg aku jumpa...ada yg tak jumpa...hehe aku bukannya apa...kadang2 rasa mcm nak aktif...tapi tak bole la...sebab bila bukak je...aku rasa pening sgt sebab ada orang update status byk2 kali... kadang2 tengok mcm setiap sejam..haiyo...mcm tu ke main fb ni...ekeke tapi fb ni mmg betulla salah satu medium yg berkesan untuk promosi blog , masalahnya...klu friend pun tak sampai 50, nak promosi apa? ekeke lagi satu yg buat aku pening ialah blogger yg sll update blog dia guna citer kat paper pastu g promote kat fb...klu 1 hari 1 citer takpe....ini... punyalah banyak...gila betul le... semua citer pun dia amik...dari kisah artis...khalwat...eh...semua yg dia nampak mcm sensasi dia amik letak kat blog...mmg unfriend terus le dr fb...buat menyemak je...patutlah friend aku tak ramai...ekeke
last but not least......mmg aku tak bolehlah aktif kat fb ...pening kepala aku...lbh baik syok sendiri kat blog dr syok sendiri kat fb... apa kata korang?

6 comments :

  1. kalu every hour update status...ok lagi. yg pernah kakCT jumpe...dlm sejam sampai 10 kali update status. ini mesti kes jiwa kacau.

    ReplyDelete
  2. selalu jugak bukak fb utk tgk status kwn2 je. jarang sgt post status sndri. kalau ada pun dalam sthn tu mgkn dalam 15 kali je kot. hahaha... aktif yg tak ebrapa nak aktif. macam mana tu?

    ReplyDelete
  3. Lupakan pasal fb tu...
    ni ade yg lg penting...
    Asal dah ketinggalan dua gol ni? hehehe


    komen ini ditaip pd minit ke 56:50.
    Harap maklom!

    ReplyDelete
  4. xpernah lak aku cerita sal blog kat fb.. :)
    rio bukan nak tegur aku.. hampehhh...

    ReplyDelete
  5. Betul3. wa pun x Pernah nk citer pasal blog dkt fb. harem dia nk tegur wa :(

    ReplyDelete
  6. huii...kalau nak ping blog kat FB memang rating tinggi..aku perasan dak² ramai pomot blog dorang dalam FB..^^'

    ReplyDelete

komeng