Our social:

Tuesday, April 17, 2012

Ucapan kosong di harilahir

Hari ni harijadi aku...so what?ekeke

Bila harijadi je...mesti ramai yang tanya...apa azam...or...apa rasa? tak rasa apa2... cuma rasa takut...cukup ke bekalan kita?eh...kita pulak... aku...cukup ke bekalan aku?
sebenarnya...sejak dari kecik..aku tak pernah sambut pun... nak berkek kek ni memang takde le...cuma bila dah kahwin...wife ngan anak aku yang nak menyambutnya...hehe aku tak kisah sangat but i appreciate la..kan..biasa le orang pompuan... ingat semua tarikh2 ni...orang lelaki?hehe kelemahan ketara nak ingat tarikh ni sampai boleh merajuk orang pompuan...so, kepada org lelaki..silalah ingat tarikh2 penting... dari tarikh harijadi...tarikh bertunang, tarikh kahwin...lagi bagus kalau bole ingat tarikh first dating, hadiah first...seme2 tu la...ekeke

okla...out again...byk mende nak kena settle... update just nak bagi tau...hari ni harijadi aku..ekeke

7 comments :

  1. dah bg tau , sy ucapkan lah "hepi besday utk anda"..

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir ye. ada ke org tny azam ek di hari lahir? hahaha...

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday..
    moga semua doa dan impian kamu akan jadi kenyataan..amin~

    ReplyDelete
  4. thanks semua....moga2 apa yg didoakan tu pun akan sama2 dinikmati...

    eh...aa aa la...langsung takde org tanya azam...ekeke ptt nye kenalah tanya..sebab thn baru..ye dak...?

    ReplyDelete

komeng