Our social:

Tuesday, April 3, 2012

spamshoutbox

ramai nye guna mende ni...blog fofuler pun ada...ekeke tapi tak boleh nak salahkan jugak sebab kena akui jugak...mende ni adalah salah satu dari sofware yg berkesan untuk marketkan blog memasing...cuma yg buat orang marah tu adalah menipu tak sudah2... tu je...kalau setakat tulis...

datanglah blog saya...blog saya ada citer nama sebenar artis tu harun...errr...sebenarnya bukan...jum baca...

ini tidak...sanggup dia tulis...hi saya blogwalking ke blog awak...menipu la tu kan...

jemput jela dtg blog dia dgn software tu..takdelah kita rasa tertipu...ye dak...

okla...aku harap sangat yg guna software tu akan guna ayat2 yg best...kadang2 aku suka baca..pasal tu aku letak cbox tu....tapi aku kadang2 baca...malu jugak tau...terutama yg jenis jual panjut2 tu...macam syial

6 comments :

  1. pernah jugak kena. lepas tu malas je nak bukak shoutbox.

    ReplyDelete
  2. klu blogger femes pakai bende ni..boleh jadi maple..kte lepak.borak2..

    tapi yg sokmo dtg. [copy/paste] blgowalking.. tu hampeh!!

    salam kenal =D

    ReplyDelete
  3. Sabar.. Tak yah guna shoutbox.. Aku tak pakai dah.. Hehehe..

    ReplyDelete
  4. panjut2 tu apa?

    ReplyDelete
  5. @no name

    budak2 mana bole bg tau....haha

    ReplyDelete

komeng