Our social:

Monday, April 9, 2012

macamana nak amik exam dengan senang hati?

Baru balik ni...pekse 3 jam,aku abiskan 1 jam je... oklah tu kan...setakat nak lulus...aku rasa ok tu...kah3

semua yang aku baca...tak keluar...nampak sangat aku spot2 je kan..ekeke

sib baik bole goreng2... general knowlegde amat penting...kena banyak membaca blog,,,kah3

dah lama tak belajar...dah lama tak amik peksa... boleh perbaiki lagi teknik belajar aku...kah3

ok...ada lagi 2 kertas...wish me good luck...ekeke satu minggu depan, satu lagi 22hb... terabai lagi blog aku...tau2 je nanti dah takde dah blog aku ni kah3

4 comments :

  1. Masih ambil periksa? Tapi esok IM pi periksa. Audit ISO...

    ReplyDelete
  2. yela bro...sesaje nak menyibukkan diri yg sedia sibuk ni...hehe

    ishhh...klu time audit kami yg kat bawah ni selalu kena lari2 sbb org atas asik suruh cari dokumen ini itu...ekeke

    tapi klu bro auditor mmg best le.

    ReplyDelete
  3. @Dinar

    tq dinar...tahniah untuk ko jugak sebab blog kau byk bende2 yg aku baru tau...nanti ada benda aku nak tanya kau eh...

    ReplyDelete

komeng