Our social:

Thursday, April 26, 2012

Laman web kerajaan tak mesra pengguna?

Hari tu aku ada buat entry pasal semak kemasukan ke matriks, ada bagi link ke moe punya website tapi aku tak cek le website tu sebab pada fikiran aku, tentulah ada je button ke butang ke hape ke nak cek mende tu, rupa2nya aku silap. Ada anon tanya aku camana nak download borang dan surat tawaran? aku pun...terpinga2 sejap...masuk kat web tu... klik sini sana...tak tau kat mana nak cek... haiyooo....

puas aku pusing2 kat web tu last aku jumpa.... rupanya dia letak link kat dia punya press statement yang aku rasa...salah le cara dia tu... link yg dia bg tu link 'home' untuk 'moe' bukan link untuk semak.... kena klik link tu barulah akan dihantar ke link semak...ishhh...sepatutnya link untuk semak bior le ada kat home... takde org tercari2...

tenet aku ni teruk sikit...kalau tak aku boleh tunjuk gambar kat korang...aku harap org yg incharge untuk buat website moe akan consider letak butang semak kat tepi home moe tu yer...biasanya camtula kan...

ps...mcm susah nak faham je apa aku tulis ni...wakaka

2 comments :

  1. Sokong 100 peratus.

    Ada yang tidak ber-up-date pon. Kasi part time kat blogger yang 24-7 updating blogs dia org bagus agaknya kan.

    ReplyDelete

komeng