Our social:

Tuesday, April 24, 2012

Kenapa perempuan suka lelaki jahat

tajuk macam serius je ni...hehe aritu aku tengok drama melayu...yelaa... kadang2 aku tengok jugak citer melayu ni...tak tengok abis pun tapi aku tertarik dengan satu ayat ayah dia...lupa pulak citer apa...yg petang2 tu la... ayat dia... kenapa perempuan lebih suka dengan lelaki jahat...? ayah dia tertanya2 sebab kawan baik anak perempuan dia ada cakap sebelum ni anak dia ada kawan lelaki yang baik...tapi dah clash... sebab lelaki tu baik? ayah dia tak faham... dan aku pun tak faham....tapi cuba tengok senario sekarang ni...

aku nak tanya...lelaki baik tu membosankan ke?baik yang macamana?jahat pulak macamana? ke suka yang nakal2 sikit...yg kelakar tapi jahat ke ....yg kelakar tapi baik?tapi bukanlah aku nak tau seme tu...tapi buat aku terfikir...budak2 lelaki yang nakal2 ni...taknaklah aku sebut jahat...saje buat perangai cenggitu sebab nak awek...betul ke statement aku ni...?huhu maknanya lelaki menjadi jahat sebab perempuan...???sebab lebih senang dapat awek kalau jahat...kalau baik ni...mcm susah sikit...nerd...skema...susah ckit kot...

ini n3 aku tulis lama dah...simpan kat draft...pastu sbb takde apa nak update...publish jela ni...ekeke patutnya pjg lg ni tp sebab malas..bior jela... bukannya ada org baca pun...wakaka aku update sbb lama sgt tak update blog aku ni.... sian kat blog aku, nnt dia merajuk...sapa susah? akuuuuu jugak....

7 comments :

  1. laki baik sgt mbosankan? tak lah laki baik selalunya tak pandai jaga hati perempuan, tak reti nak bagi perhatian, lebih pentingkan kerjaya, perempuang mana boleh tahan ngan laki camtu.

    ReplyDelete
  2. Sebagai pompuan aku tak nafikan, lelaki baik itu memang perlu.. "Jahat" di sini bukan bermaksud perangai tetapi tindakan yg nakal seperti suka membuat lawak.. Ngee :)

    ReplyDelete
  3. Pernah terbaca satu quote;

    "Girl like bad boy who only nice to her, boy like nice girl who only naughty to him".

    Mungkin sebab nak rasa "istimewa" kot, sebb tue diorang pilih macam tu.

    Hehehe..

    Apa2 pon, biar nakal asalkan tak jahat. biar perangai loqlaq sikit, asalkan dalam hati ada IMAN. XD

    ReplyDelete
  4. semua orang suka yang baik2...jahat tu nakal kot, klakar lawak....penglipurlara.. hehe

    ReplyDelete
  5. Baik dan x membosankan...
    Kalau jahat sape pun tanak..huhuh

    ReplyDelete
  6. Adiah kuiz tu byk..
    Ko dah masuk dlm list pun..huhuh

    ReplyDelete
  7. yeke?

    takdela

    pempuan baik untuk laki yang baikla

    kikiki

    ReplyDelete

komeng