Our social:

Tuesday, April 10, 2012

Ditaja setahun lagi



Klik untuk ke web penaja blog pangkin4rest ni

ingatkan nak benti, tapi surf7 telah bermurah hati untuk menaja aku setahun lagi sampai tahun depan,ini yang buat aku serba salah sebenarnya.Bila domain ditaja, kenalah bertanggungjawab. Kena amanah.so,tak jadilah aku benti. kena lebih semangat untuk update..kah3

tapikan, Surf7 ni bagus tau, bukan nak puji kosong. Masa mula2 aku ditaja dulu, aku cek nama aku kat satu websites ni...terperanjat aku bila web tu bagi alamat rumah aku complete with my full name.Terus aku hantar satu tiket ke admin surf7 untuk buang data2 tu...or protect data2 tersebut dan taraaaaa.... tak sampai 24jam data2 tersebut hilang. bagus tak?

lagi satu, yelah...kalau yang buta it cam aku ni sukalah kot,blog aku ni still guna blogspot bukan wordpress. tapi ada gak yang kata wordpress lagi senang...tak kisahlah tu...aku mana ada masa nak belajar wordpress pun...tapi kalau nak yg wordpress punya from surf7, aku rasa dorang ada...korang cubalah tanya....

Mesti ada yang nak tanya, kenapa blog aku ditaja?hebat sangat ke blog aku ni? sebenarnya blog aku tak hebat tapi kebetulan masa surf7 buat promosi untuk menaja blogger2, aku grap the opportunity. masa tu tak ramai yang tau so peluang aku cerah sebab tak banyak saingan.so, janganlah tanya lagi eh macamana blog hampeh cam aku ni boleh ditaja...kah3 csmtu jugak dengan innity...kah3 yang innity ni panjang cerita dia...tapikan...blog aku ni sebenarnya pernah jugak top dulu2...kah3 errr...maksud aku kat senarai alexa la...sekarang dah tak arrr....juta2 derrr...kah3

6 comments :

  1. Untunglah awk ek pak cik mario.. Hehehe.. Blog di taja.. Perghhhhhhh..

    ReplyDelete
  2. @Tieah Madian

    tak untung mana pun...pakai blogspot lg perghhh sebab tak risau nak kena renew...klu ditaja lagi risau...nak ke dia taja lagi...?klu tak taja...camana?setiap bulan 4 risau mende tuuu,,

    ReplyDelete
  3. Adeii macam mana tak tahu ni...

    p/s: suami akak suka guna wordpress, Kak Nida lak suka guna blogspot..

    ReplyDelete
  4. @Nida

    tapi wordpress byk template2 yg best...

    ReplyDelete
  5. tahniah dan alhamdulillah. bukan sng nk org taja ni.

    ReplyDelete
  6. tahniah bosssssssss..
    untung dapat tajaan

    ReplyDelete

komeng