Our social:

Thursday, March 22, 2012

projek 100 bloggers

Aku nak masuk....agak2 bole dapat tak?tengok syarat2 diatu...macam layak je tapi sebenarnya ada satu lagi syarat...mestilah blog yang bermutu...hehe yang tu aku kalah tapi aku masuk jugaklah.....manalah tau...layak ke...

Masa mula2 aku tengok kat bloglist aku ingatkan mende ni dia cari blogger untuk jadi penulis jemputan ke, rupa2nya dia nak cari blogger dan nak beri peluang pengiklanan pada mana2 blogger yang berjaya... adoi...dia nak seratus orang dan dia dah dapat 60 orang. Boleh rujuk sini dan sini.

kalau terpilih, semangatlah sikit nak update2 blog... kalau tak... camni jela..


1. Traffik sehari kira-kira 500 uv
2. Setiap post mempunyai 5-10 komen
3. Bukan blog copy paste, politik atau menyentuh isu-isu sensitif.
4. Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.
5. Blog update sekurang-kurangnya 4 kali seminggu
6. Warganegara Malaysia dan menetap di Malaysia
7. Sanggup beri komitmen untuk projek ini.
8. Lebih di utamakan kepada blog yang mempunyai niche : kekeluargaan, remaja perempuan (personal), remaja lelaki (personal), teknologi, keusahawanan, makanan

eh...penat aku tulis...last2 tak jadi masuk sebab borang dia tu suruh citer perihal blog anda...aku sendiri pun tak tau apake jadah nye blog aku ni wujud,.,.,,,wakaka aku promote jela untuk dia...haha

tapi aku daftar jugaklah...berani sahut cabaran...

14 comments :

  1. kotak tu pun aku xreti nak tulis apa..tapi main belaasah je laaa.. :D
    ada rezeki, ada lah :D

    ReplyDelete
  2. memang kompom ler daku tak akan masuk sebab diriku amat lemau nak update blog..hehehehe

    ReplyDelete
  3. ~ alah..tak boleh nk turut serta la..sbb entri yang aku tulis jarang benar ada orang nak komen..agaknya blog aku tak bermutu langsung kot kan..

    ReplyDelete
  4. @DaHLia

    ko mmg dapatla cikgu....dia tgk namako je pun ..takyah review2 lg dah...hik

    ReplyDelete
  5. @Nida

    pun dah start malas nak update...saje jela nak masuk...klu2 terpilih semangat sikit tp rasa mcm taklayakje...hehe

    ReplyDelete
  6. salam boss...
    kalau nak join leh

    ReplyDelete
  7. @mimi

    join le...mana tau bole gak tambah2 income...hikhik

    ReplyDelete
  8. @Mario

    tahniah Mario...ko terpilih no.62
    aku xtau lah no.61 tu aku ke bukan.. sbb bila klik link tu, xdirect ke blog aku pun.. aku pun xfaham...ekekeke

    ReplyDelete
  9. alamak..aku macam nak menyahut..tapi tak tersahut plak dahh..kebusyan melanda..O.o

    ReplyDelete
  10. @grOundnUt

    aku pun busy gak...campo malas lagi.ekeke

    ReplyDelete
  11. @DaHLia

    tq sis...ko pun berjaya gak tapi broframe tersalah copy paste address ko campo ngan dia punya address plak...ekeke

    ReplyDelete
  12. dengar cerita dapat approve join projek ni... btl ke? hehe congrats :D

    ReplyDelete
  13. @Muhammad Saiazuan Norhalik

    betul tp bila2 masa pun bole kn tendang...ekeke

    ReplyDelete

komeng