Our social:

Thursday, March 29, 2012

Photoshoot wedding

Sabtu ni, aku and ipar and biras and anak buah akan ramai2 tunjuk skil...ekeke
nak kongsi dengan korang aku seganlah...bukan segan kat korang tapi segan kat pengantin...yelah...nak siarkan gambar orang kat blog kenalah mintak kebenaran empunya diri....

aku sebenarnya nak update benda lain tadi tapi bila fikir2 rasa malas pulak...bukan apa, aku ni bukannya boleh tulis sebarang2 topik, kang tulis pasal cinta kang...kata aku bercinta pulak... tulis pasal putus cinta kata aku pulak yg sedang alami... susah nak tulis apa2 topik... padahal dulu2 aku tulis apa topik pun ramai tak kisah...

pasal tula aku jarang nak update skrg ni...(alasan)hehe

eh!mana pergi kawan2 blogger yang dulu2 ek... ramai dah hilang,,,,,yela...kebanyakan blogger ni aktif masa belajar,,,bila dah kerja, semua busy tak sempat nak update blog. Lain hal dgn yg dah kerja pastu jadi blogger...dorang memang dah pandai nak bahagi masa...ehek

tapi blogger yang paling aktif mestilah blogger surirumah...perghhhh

7 comments :

  1. mario.. lady still ade.. yus ngn wachak menyepi.. kemana mrk ek? cik jari pun xde dah.. rindu saat2 dulu kan.. :(

    ReplyDelete
  2. ~ eh..nanti kasik tunjuk la hasil dari "menembak" tuh..nk gaks tgk..sbb sy pun ada job "menembak" bulan june nanti..

    ReplyDelete
  3. intro punyalah bnyk 'and'...and cucu cicit sekalilah tambah.

    tak sabar kakCT nak tengok hasil tangan kamu..berbakat jugak ye....

    ReplyDelete
  4. isk ingatkan ade gamboo.baru nk enjoy gambo

    ReplyDelete
  5. Mne gambo pengantinnye? Best jgk tgk gmbr2 pengantin ni.

    Sbnrnye zmn student tu dpt wireless free. Blh jgk lah b'blogging. Skrg dh xde... Xdpt lah nak b'bloging. Time curi2 mse waktu kje leh lah. Tp xleh selalu

    ReplyDelete
  6. wahh bro..sejak bila ko photoshoot org ni..wahh bestt laaa....alaa mintak la izin..then post la kat entry baru..nt org komen..kalau bagus...baru korang bersemangat nk buat photoshoot lg kan..xpun nt ade la pro2 dtg komen...kasi improve ke ape..haa kan ke bagus..hehe
    just saying ~

    aku baru nk jalan2 tgk blog mmber2 lame....lepak pangkin sat no hehe ;)

    ReplyDelete
  7. bro, yuyu sini..errr tak tahu la kenal lagi ke dop ye..hehe..lama sungguh tak menyinggah sini :)

    ReplyDelete

komeng