Our social:

Thursday, March 1, 2012

hari ke 71: katakan taknak

Aku tak tau le tepat ke tak 71 hari tapi kalau tak salah...since 20th or 21st december 2011 aku dah stop....penting ke aku kira....bagi aku sangat penting... sebab? kerana? eh sebab ke kerana? kerana nampak mcm skema .....ekeke ok serius....penting sebab setiap kali aku rasa nak sedut eh hisap balik....bile teringat baru je berapa hari aku benti....terus tak jadi sedut eh hisap........sedut ke hisap? lain macam je nak sebut hisap dan sedut ni kan kan kan....InsyaAllah..tunggu 100 hari baru aku citer cabaran2 dan tip2 untuk benti......


aku sibuk sgt ni....facebook aku tak aktif sangat....sorry..hik

5 comments :

  1. assalamualaikum wbt.

    keep moving. kakCT doakan semoga lepasi ujian. jangan ambil kesah "cabaran" yg sengaja mahu jatuhkan.

    ReplyDelete
  2. pokonya pada hati
    hr ni ada pokok hujan..pasti jadi

    ReplyDelete
  3. 71 ari dah?
    keep going bro..
    chaiyoooo... :)

    ReplyDelete
  4. elok ko ttp balik fb ko tuu hahaha.

    lepak pangkin lg best bro ;p

    ReplyDelete
  5. bagus...teruskn usaha anda..tp lepas 100 ari jgn awk hisap balik sudeh.....

    ReplyDelete

komeng