Our social:

Wednesday, February 22, 2012

i litres of tears

Aku pernah tengok citer ni..pernah buat post pasal citer ni.pernah pulak tu promote diary citer ni dalam bahasa inggeris sampai aku tengok blog tu arini... diary tu dia dah buang.. aku ada copy diary tu dulu tapi lepas aku format laptop aku...terus ntah kemana diary tu hilang...klu tak, bole aku kongsi dengan korang...

tapi now aku nak kongsi dengan korang link yang betul mcm citer tu...dia tulis sempoi je tp aku yang membacanya pulak yg sedih...ihik....aku nak kongsi link tu sebab dia tulis pendek2 je pastu adoi...korang bacalah sendiri...aku harap sis cahaya tak marah aku tulis n3 pasal dia...ihik...

1 litres of tears


p/s...aku ada kawan blog yg ada SLE...tapi kenapa dia delete blog dia....aku harap dia sihat2 je eh....

8 comments :

  1. boleh buat hantaran pinang puteri gunung ledang..he..he..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. sebelah husben ada sepupu dia arwah wifenya ada SLE. smpt mtk nak jln2 smp ke KB. dah ditakdirkan hayat dia tak pnjg. sepupu husben tu pun dah kawin br last year. huhuhu...

    ReplyDelete
  4. lady pernah tgk citer tu..
    setiap episod, pasti berjuraian air mata..
    sedih sgt2..
    kalauyg merasai dan melaluinya pasti lagi sedih..
    seolah2 melihat episod kehidupannya sendiri sdg ditayangkan.. dan ia akan melalui situasi spt itu :(

    ReplyDelete
  5. mario... nak kenal kak cahaya tu boleh? :(

    ReplyDelete
  6. mario..sy xmarah la...sy suke sgt2....moga ape yg sy share ada manfaatnya..timekasih mario..

    to lady bird,
    bole, ape salahnya..huhu

    ReplyDelete
  7. kau tahu siapa aku... ^.^February 24, 2012 at 8:45 PM

    aku tgk cerita tu pun nangis.. nagis sebab aku tak tau apa perasaan bila jadi macam tu.. and sedih sebab tgk usaha mereka untuk mengembirakan diri... usaha segala2nya... itu cerita.. ni kan pulak yang sbenar... :0

    nak say hi jugak la dekat kak cahaya.. :)
    "assalamualikum kak.. :) "

    ReplyDelete
  8. to kau tahu siapa aku...^.^,
    wa`alaikumussalam...:)

    ReplyDelete

komeng