Our social:

Tuesday, February 28, 2012

blogger melaka

eh!apasal buat gathering tak jemput aku ek...ooo...baru tau...blogger2 top jep dia jemput...aku yg ranking juta2 ni tak sudi dia nak jemput... eh...tak arrr... sebenarnya aku je yg jenis tak campur sangat...sebabnya adalah kerana aku ni malu nak mengaku aku ni blogger...tak layak kot.....klu blog best bolelah layan gathering2 ni ek...takpelah...biar jela org2 muda gather together...aku duk usha2 je dah...haha

sebenarnya aku bukan nak citer pasal gathering blogger melaka yg aku tak tau hapa2 tu...aku nak cerita pasal...aaa...apa ek....dah lupala pulak...sebenarnya minggu depan aku akan berada dikl.... anak buah aku nikah...and guest what...sapa photographer yg bertuah tu... yesss...you're right...it's me...wakaka nasib ko la anak buah...tak cantik jangan marah....aku bercadang akan pakai prime lens je...anak buah aku lagi sorang...nikonian...ceh...akan pakai wide lens... lagi sorang akan amik video...aku cadang video tu masa nikah tu...baru best buat video...ye dak...pastu...apa ek... ooo dia nak buat outdoor...so mungkin aku akan bawak g lake garden or titiwangsa...but aku lebih prefer lake garden sebab tempat tu tempat aku main2 masa kecik2 dulu...tempat aku jual air masa concert kat panggung anniversary tu...byk kenangan tempat tu.....ehek

2 comments :

  1. wah photographer rupenyerrr......

    ReplyDelete
  2. uhhh...jimat! jimat! takkan anak sedara pon krnakan bayaran kot. anyway semoga dipermudahkan segala urusan & jgn lupe upload gambo yg cun cun.

    ReplyDelete

komeng