Our social:

Wednesday, January 18, 2012

Tiredness

n3 poyo aku tu memang betuk2 testing/....sebab ada orang update from their mobile pastu ada pulak tulis update from android la....aku pun testle update guna mobile kwn aku nd tada.....takde pun....ekeke

actually dah malas dah nak update...just minat mewmbaca je skrg ni...just wannabe silent reader je skrg....so no more comment from me.....lagipun my comment pun bukannya really komen pun kan...hahha

officially dah register as a student....so mightbe notmuch time to blog...ingat nak buat blog baru...about all the notes...mana tau bole jual ke kan...hehe but tak pasti how to do it...nak scan yg tulis by hand or just retype ...emmmmm ingat nak scan nmpk mcm bestje kan....tengok la nanti....tapi klu buat pun maybe just for my reading jela...

lately...suka baca blog korang...especiaLLY yg tulis pjg2 and yg tulis BI...perghhh.
suka tengok blog gambar2 jugak....errr.i mean fotografi....

kibod laptop aku ni byk yg dah terbongkang so malas dah nak repair......sbrg kesalahn bahasa or whatsoever....salahkan kibod....

2 comments :

  1. ok juga buat bisnes nota tu.. laa ni macam2 boleh dibisneskan..

    ReplyDelete
  2. wah, dah nak smbg blaja ek. ekeke. good luck.

    sekarang pun suka baca dari update blog. rasa mcm dah xda benda nak tulis. x reti dah kot. huhu

    pst, header baru tu.ehehe

    ReplyDelete

komeng