Our social:

Thursday, January 19, 2012

Prepaid broadband yang paling murah

ada sapa2 tau prepaid broadband yang paling murah tak? Sekarang ni aku guna prepaid hotlink...hot ticket...RM20 untuk 7 hari 1.5G.Memeng le mahal if compare kalau aku guna postpaid...tapi line ni aku guna just for if go outstation aje...alang2 dah ada smartphone...kene le ada line ...huhu kalau kat rumah aku lbh selesa guna streamyx je... laju dan tak menyusahkan...cuma kadang2 jela dia lembab nak mam....but still ok sebab aku kadang2 rajin gak download...haha

Aku ada tanya kat kedai pasal celcom apa tadi eh...celcom instanet kot... murah dari yang aku hambik ni...dan aku tengok P1 lagi murah kot tapi masalahnya kat tempat aku P1 memang takde line so bolehla tolak ketepi je option tu...sebab no yang aku dah beli ni maxis so aku stick je dulu dengan hotlink hot ticket prepaid internet ni...nanti kalau line dia lembab aku test celcom instanet pulak...tapi rasanya tak mungkin aku akan guna postpaid internet sebab kat rumah dah guna streamyx...so takan nak membazir pulak kan...lagipun kat luar pun dah banyak kedai ada wifi free...

so...minggu depan cuti CNY, takde plan apa2 ke?aku g kl jela....jalan2 sebelum masa sibuk aku bermula.....

5 comments :

  1. bestnya dah nak Tahun Baru Cina.. mesti tengah musim limau mandarin laa ni

    ReplyDelete
  2. @Nida

    aa aa...byk limau tp tak beli pun...

    ReplyDelete
  3. mahallah... tp belum tentu die ok kan?

    ReplyDelete
  4. guna instanet jgk. ok je. kalau dpt pek SKMM lg jimat. tp dgr2 kata dah hold pengeluarannya.

    ReplyDelete
  5. Sapa yang nak internet broadband murah RM25 sebulan bolih visit di: pilihan88.blogspot.com

    ReplyDelete

komeng