Tuesday, January 31, 2012

kod gitar Terukir Di Bintang yuna

ni haa chord guitar lagu yuna Terukir Di Bintang.errr...camnilah lbh kurang...ekeke aku pun tak tau sgt nak nyanyi lagu ni...hahha

E F#M
Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
F#m B A E
Tapi sayangkan mu capai bintang dari langit untukmu
E F#M
Jika engkau minta satu dunia akan aku cuba
F#m B A E
Ku hanya mampu jadi milikmu asalkan kau bahagia


Am E
Hati ini bukan milikku lagi
Am
Seribu tahun pun akan ku
B
nanti... kan... kamu

E F#M
Sayangku jangan kau persoalkan siapa dihatiku
F#m B A E
Terukir dibintang tak mungkin hilang cintaku padamu

7 comments:

aKuLanGit said...

sama la plak kord kita dapat ye? haha

Mario said...

tula...maybe sebab range sore kita sama...hahha

Anonymous said...

hay.. saje je nk tumpg lalu. sje tgok2 chord lagu nih.. tingin belaja men gtar.. bru ade gtar. lgu ptame igt nk men lgu nih.. tp tk phm.. e f m tu kt mne nk jmpe... heheh.
mohon : athi_my@yahoo.com ( fb/ym/emel)

Mario said...

@athi_my@yahoo.com ( fb/ym/emel)

sebenarnya nak main gitar ni kena belajar dgn cikgu secara live, tak bole melalui email atau fb atau utube...serius...kn ada cikgu face to face..lagi baik klu pergi music school...klu tak, mungkin kwn2 bole membantu...sorry yek.. my fb tak aktif arr...hik

Weirdy Nadiaa said...

I think kord yang ini lebih sesuai berbanding kord yang diberi dalam website Ultimate-Guitar.com . Btw thanks share ;) Boleh kan me nak share jugak dkt my blog? Don't worry, I'll credit then Hihihihi

Anonymous said...

Kod nie lbih snang dr kod yg sbnar,..tenkiu share,..=)

Synipster said...

bunyi da ok, setakat ni, chord ni paling dekat bunyinya~ huhu thanks