Our social:

Saturday, January 28, 2012

Kenapa aku jadi blogger



klik gambar untuk join contest kenapa aku jadi blogger


alkisah, masa aku gi jalan-jalan, aku terjumpa satu contest di blog www.munawwarahhusna.blogspot.com,
Kenapa aku jadi blogger? aku pun terfikir juga.. kenapa aku jadi blogger...

Aku jadi blogger kerana...

aku mata duitan...tengok blog pun dah tau..punyalah banyak iklan!

8 comments :

  1. salam singgah...lama tak ke sini...

    awe jadi blogger sebab nak isi masa, jadikan tmpt ni segalanya dan cari kawan...byk lagi la sebab :)

    ReplyDelete
  2. Kebiasaannya org bermata duitan bila menangis je akan mengalir air mata wang... dari situ la bermulanya asal-usul Sungai Wang.

    ReplyDelete
  3. mata pendapatan?
    teringin jugak..

    lady jd blogger sebab nk hilangkan tekanan :P

    ReplyDelete
  4. IM berblog kerana suka menulis. Sebab itu blog IM tak ada iklan.

    Mudah orang lain baca dan taj serabut!

    ReplyDelete
  5. ALamak..sorry bro, lama tak singgah sini..maklumlah, sibuk dengan anak sakit..takpe la..tamat sudah penderitaan dia..:')

    ReplyDelete
  6. Salam Bro Mario yg ensem....
    memang Terbaaek...!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. Bagi kakCT pulak, sharing (yang patut-patut) is caring. Kalau kita share bende baik 10 dan orang guna pakai satu pun dah kira bagus.

    Keep moving menceritakan perkara2 yang dapat dijadikan atau memberi iktibar & kesedaran.

    Tapi janganlah share gossip...share dosa gak namanya.

    ReplyDelete

komeng