Our social:

Monday, January 2, 2012

cuba guna shoutbox untuk ganti shoutmix

nampak macam senang tapi masalahnya tak bole nak control....kalau ada msg yang kita nak delete pun....tak boleh kot....yelah...yang ni tak perlu nak register.... cuma copy paste code html je.... so aku rasa aku just nak test untuk 1 2 hari ni je dulu pastu mungkin aku tukar yang register punya....tapi free...hikhik

Sekarang ni agak busy...terpaksa tukar template lain sebab yang yus buat tu dah siap auto read more...aku tak suka sangat sebab entry aku biasanya pendek2 je so mcm tak adil le nak suruh orang tekan read more tu....sorry ye yus....

okeyla...masa untuk tido.....hahaha eh nak tido apsal gelak pulak...ekek

6 comments :

  1. register jer dekat cbox. acc pree juga. walaupun x sehebat shoutmix tapi terbaik selepas shoutmix

    ReplyDelete
  2. @wachak

    aku rasa pun camtu jugak...nnt la ...sekrg sibuk ckit....

    ReplyDelete
  3. Kalau gelak seblom tido tandanya x lama lagi la tu...





    nak dapat baby baru...


    miahahaha...

    ReplyDelete
  4. Honourable bye, considerate alternative other :)

    ReplyDelete
  5. Good bye, sentimental chum :)

    ReplyDelete

komeng