Our social:

Latest Post

Monday, April 25, 2011

bodoh geografi!!!hello manila...kahkahkah

Aku rasa mcm nk kutuk ni tp ....sbb takde video...rasa malas pulak...

Bieber dikritik kerana sebut Hello, Manila di KL

MANILA - Penyanyi terkenal, Justin Bieber dikritik di laman Twitter kerana dia menyebut, "Hello, Manila" semasa melakukan persembahan di Kuala Lumpur pada minggu lalu.

Menurut laporan stesen televisyen ABC semalam, dia sepatutnya menyebut Hello, Malaysia dan bukannya Hello, Manila dalam persembahan pada 21 April lalu.

"Justin Bieber mengalu-alukan rakyat Malaysia Hello, Manila, memakai jersi Barcelona (kelab bola sepak) di Madrid. Justin Beiber, anda memerlukan peta," kata seorang peminat yang mahu dikenali sebagai abygo.

Seorang lagi pengguna Twitter menyatakan: "Justin Biber kepada para peminatnya di Malaysia: Hello Manila! Hahaha! Saya menyayanginya. Dia seperti makhluk planet Marikh."

Bagaimanapun, gelagat Bieber itu mencetuskan kegembiraan dalam kalangan peminat di Filipina kerana dia akan membuat konsert di sini pada 10 Mei depan.

"Justin Bieber menjerit Hello Manila berbanding Hello Malaysia .. haha mungkin dia terlalu teruja untuk datang ke sini," kata seorang pengguna Twitter ClichaeyeLuvJB.

Seorang lagi pengguna laman itu, JerielBeliebs berkata:

"Hello Manila? teruja sangat si Justin."

Bieber yang berusia 17 tahun dan dilahirkan di Kanada kini dalam siri lawatan ke Asia.

Kelmarin, dia yang terkenal dengan lagu Baby membuat persembahan di Sentul, Bogor, Indonesia. - Agensi

Sunday, April 24, 2011

Eksklusif: majlis pertunangan Ashraf Muslim @ ustaz amirul

Aku tengok kat satu forum...tp dia tak bagi pulak dia dpt dari mana...layan jela...kat google jela eh gambar ni...




Hitler pun benci justin bieber!!

Justin Bieber Live in Malaysia

hik hik...langsung tak best le...ekeke sebab tak best...aku letak cinonit je...wakaka


Saturday, April 23, 2011

pramugari istimewa air asia ditangguhkan

Ada ke yang nak naik?tak hingin aku...errr...klu free nak le...ekeke

AirAsia tangguh penerbangan ‘pramugari’ Richard Branson

KUALA LUMPUR, 23 April — Penerbangan Kebajikan AirAsia X D708 bersama ‘pramugari’ Sir Richard Branson, yang sepatutnya berlepas dari Lapangan Terbang Stansted London ke Kuala Lumpur pada 1 Mei dijadual semula sehingga 4 Julai.

Perubahan itu dibuat bagi membantu menangani kesukaran memperoleh tempat dalam penerbangan ke London, akibat pertambahan bilangan yang melawat London sempena cuti hujung minggu dan perkahwinan diraja.

Wang tetamu yang membeli tiket untuk penerbangan kebajikan menerusi AirAsiaGo.com, akan dikembalikan sepenuhnya atau menunda tempahan ke tarikh baharu,” kata AirAsia dalam satu kenyataan.

Tarikh baharu itu membolehkan tetamu akses dan keselesaan untuk perjalanan ke dan di London, demikian menurut Bernama Online.

Branson akan memainkan peranan sebagai pramugari syarikat penerbangan tambang murah tempatan itu selama lebih kurang 13 jam.

Beliau bersetuju memakai pakaian seragam pramugari, skirt dan blazer merah melayani kerenah penumpang dalam penerbangan khas tersebut ekoran kekalahannya dalam pertaruhan dengan Ketua Pegawai Eksekutif AirAsia Datuk Seri Tony Fernandes dalam perlumbaan Formula 1 (F1) musim lalu.

Dalam pertaruhan tersebut, beliau yang juga pemilik pasukan Virgin dan Fernandes selaku Prinsipal Team Lotus bersedia untuk menjadi pramugari jika pasukan mereka tewas dalam perlumbaan tersebut.

Selepas perlumbaan F1 2010 menutup tirai penghujung tahun lalu, Team Lotus berjaya mengatasi pasukan Virgin.

sumber

Video cubaan merogol...hati-hati semua

18sx... serba salah sebenarnya nak tunjuk video ni tapi kena tunjuk jugak...harap perempuan2 diluar sana berhati-hati...open space pun merbahaya...kena jalan berdua atau ramai ramai dan lbh penting...jerit jerit jerit...jangan malu2 untuk menjerit.
Walaupun kejadian yang berlaku bukan dinegara kita tapi still bole berlaku juga kat sini...

kalau video lambat sgt keluar...terus pergi ke sini ye..

Video youtube Maharaja lawak minggu ke 4

Nampaknya jambu dah mendahului seme...cam biasa...aku cuma tengok jambu,sepah.nabil ngan jozan.Bagi aku minggu ni tak bape lawak sangatla..bole tahan jela eh...

Jambu



Nabil



Sepah



Jozan

Friday, April 22, 2011

Hikayat Merong Mahawangsa mkv rmvb avi

hehe...syyyy...dah ada dah weh...takan tak tau...errr...kat Astro first...klu dah ada kat astro first tu maknanya kat pasar malam pun dah ada le...kalau kat pasar malam dah ada...kat tenet pun dah ada le...sian le kat dorang ek...susah2 buat...senang2 je kita download...ekeke...yela...kita kena pastikan dulu...cerita ok ke tak...kalau ok baru beli original...kalau tak best...sekali tu jela kita tengok kan...

errr...kalau nak donwload...cari le sendiri kat tempat2 yang biasa korng cari tu...alaaa... buat2 tak tau pulak...aku taknak le bagi link dia...

err...sebab aku pun tgh cari...ehem

ps...tajuk n3 adalah untuk bagitau ini adalah laman penampan link sedut2...ekeke mende2 cenggini tak bolela nak galakkan ...ye dak...sendiri nak...sendiri cari...sendiri tanggung...huhu

Thursday, April 21, 2011

Beras palsu la pulak?

harap2 tak sampai le kat sini...klu semenya dah palsu...apa yg aslinya? ishhh... banyak nau mende2 palsu sekrang ni kan...dahla kat sekitar kita2 ni ramai yang palsu... maksud aku..depan baik belakang jahat...depan jahat...belakang baik...ishhh lain macam bunyi dia ...ekeke

Wednesday, April 20, 2011

Melaka naikkan tarif air 5 hingga 25 sen

errr...apsal aku tak tau ni...

Tuesday, April 19, 2011

Bangkai Makhluk Asing ditemui di Rusia (video)

ULAN-UDE - Satu klip video yang bocor di Internet menunjukkan satu bangkai mahkluk asing ditemui di wilayah Siberia, Rusia, lapor laman Allnewsweb.com kelmarin.

Bangkai berkenaan ditemui di kawasan bersalji selepas satu objek besar dipercayai objek terbang tidak dikenali (UFO) bercahaya merah jambu dan biru menjunam ke Bumi sebelum terhempas di wilayah Irkutsk lebih sebulan lalu.

Kejadian itu disaksikan ratusan penduduk setempat manakala satu pasukan terdiri daripada beberapa ejen perkhidmatan rahsia dan pegawai Kementerian Sains Rusia tiba di lokasi kejadian beberapa jam kemudian.

Insiden yang jarang berlaku itu turut mendapat liputan meluas di Rusia termasuk agensi berita rasmi Interfax tetapi ia dipinggirkan oleh media Barat, dipercayai bagi menyembunyikannya daripada pengetahuan umum.

Klip video tersebut yang menunjukkan bangkai makhluk asing yang ditemui di wilayah Republik Buryatia, Siberia, tidak jauh tempat UFO itu terhempas di wilayah Irkutsk kini boleh ditonton di laman YouTube.

Makhluk asing itu terselamat dalam nahas udara itu ia tetapi mati tidak lama kemudian ekoran iklim sejuk Rusia yang ekstrem.

Agensi

Imam muda 2011 (edited)

Mulai 29 April Astro Aosis akan bermula program imam muda ni... errr...aku kadang2 je tengok...maklum...kije syif..sebab peserta dia ramai...aku tunjuk gambar jela eh...barisan bule buat menantu ni...ekeke

Sunday, April 17, 2011

kalau malu?

kalau malu camana nak berjaya....
kalau malu rasa macam nak masukkan muka dalam tanah...
kalau malu tandanya suka...

kalau malu...??

Saturday, April 16, 2011

Unofficial results: BN retains Sarawak

PETALING JAYA: The ruling Barisan Nasional (BN) has retained the 71-seat Sarawak State Legislative Assembly with a lower majority, say unofficial results.

The BN, unofficial results reveal, had bagged 50 seats, while the opposition comprising PKR, DAP and PAS alongside the Sarawak National Party (SNAP) managed to wrestle away 21 seats in the state.

At the 2006 state election, the BN obtained 63 seats, DAP won six, SNAP and PKR one each.

The unofficial results, if true, would see a massive cut in the number of seats won by the BN. It had lost an additional 13 seats to the opposition compared to the 2006 polls.

The reduction in the number of seats for the BN will not in anyway put its two-thirds majority in the state assembly in jeopardy.

The BN only needed to win 36 seats to obtain a simple majority and triumph in 48 seats to safeguard its two-thirds majority at the state assembly.

Long-serving Chief Minister Abdul Taib Mahmud retained his seat in Balingian. Taib had been the opposition’s focal point and came under relentless attacks.

Taib beat Suriati Abdullah of the PKR and Salleh Jafaruddin, an independent. The official tally for the seat is yet to be announced.

Taib, who has served as chief minister the last 30 years, was accused of enriching himself, family members and his cronies by awarding contracts to them. He was also accused taking over ancestral land belonging to the local people.

Taib has refuted all these claims.

The reduction in majority would require the state BN to do some soul-searching in its effort to safeguard the state at the next election, expected in 2015.

On another front, Sarawak PKR chief Baru Bian has triumphed in Ba’Kelalan. He beat Willie Liau of the BN in the constituency which had 6,958 voters.

Observers are also anxious over the fate of Sarawak United Peoples Party (SUPP) George Chan Hong Nam who is contesting the Piasau state seat. Chan, who is also deputy chief minister, is up against Ling Sie Kiong of DAP.
sumber

Keputusan result terkini pilihanraya PRN sarawak

Aku rasa anilnetto.com yang terbaik buat liputan sebab betul2 live dan tak perlu kejap2 nak refresh.

Aku harap sapa2 pun yang menang...kerjalah dengan ikhlas ...aku harap je...ekeke

Unofficial results from BN sources:sini

selain anil....bole cuba tengok disini...malaysiakini punya backup untuk keputusan2 terkini.

malaysiakini berwajah baru...PKR leading!!! tapi kena kejap2 nak refresh untuk dpt updated result

Friday, April 15, 2011

hebat!!pandu dua kereta ?hebat!!

hehe...2 kali hebat tu untuk driver yag driving 2 kereta sekaligus...

Thursday, April 14, 2011

Bahasa Melayu Penulisan darjah enam

Assalamualaikum dan selamat datang ke laman web ini. Anda mesti mahu anak anda cemerlang dalam subjek Bahasa Melayu. Saya akan memberi anda latihan penulisan Bahasa Melayu Penulisan yang sesuai untuk pelajar yang berada di TAHUN 6 yang akan menghadapi UPSR pada tahun 2011. Ianya mengandungi 273 muka surat dan saya akan memberi kepada anda secara PERCUMA. Apa??PERCUMA???

YA PERCUMA. ITU JANJI SAYA. TIADA KOS UNTUK ANDA

Jadi apa yang anda perlukan ialah mengisi borang dibawah ini .Mudah bukan?kat sini

sebab aku takde anak darjah enam...yang ada tu...bole le download...free je ...dia kata...bukan aku kata...aku tolong war2 kan je...
bukannya apa...kdg2 yg bukan melayu bole score A bm ni...padahal ckp tonggang langgang...tp bila tulis sgt baik...dak2 melayu pulak tulis sama dgn cakap...kadang2 tulis mcm dlm sms...camana nak score...so...ini ada latih tubi...tah mende latih tubi ni...tak tau la aku...ekeke

cerita aku

dah agak lama aku tak tulis hasil dari tulisan aku sendiri kan...mesti ramai yang dah rindu nak baca aku mengarut...asik kopi pes pun bosan jgk kan...aku nak mengarut tp belum ada masa lagi...tunggu la...byk menda aku nak mengarut ni...tapi belum ada masa lagi le..faham2 jela...

Wednesday, April 13, 2011

air soya bangi spesial...

Hagak2 la weh kalau nak buat pelaris pun...dak2 duk bangi...amcam?penah minum ke weh...

Kisah Rasulullah saw

Mesti dah ramai yang dah tau kisah ni kan...takpelah...just peringatan untuk aku jela ni..

Ketika Rasulullah saw memimpin masyarakat Madinah, orang kaya dan orang miskin semuanya hidup aman dan sejahtera. Pada suatu hari, Rasulullah saw mengimami solat Isyak secara berjemaah. Para sahabat cemas dan menjangka Nabi saw sakit. Ini dapat dilihat para sahabat pada setiap kali Nabi mengerakkan tubuhnya untuk rukuk, sujud dan sebagainya, kedengaran bunyi seolah-olah tulang-tulang Nabi longgar semuanya. Apabila selesai mengerjakan solat Umar bin Khatab bimbang dan segera bertanya:

”Ya Rasulullah saw adakah kau sakit?”
“Tidak Umar. Aku sihat,” jawab Nabi.
“Tetapi mengapa setiap kali engkau menggerakkan badan ketika solat, kami terdengar bunyi tulang-tulangmu yang berentakan?” tanya Umar.

Mula-mula Nabi saw tidak ingin membongkarkan rahsianya. Oleh kerana para sahabat nampak was-was memperhatikan keadaannya maka Nabi saw terpaksa membukakan pakaiannya. Para
sahabat melihat Nabi saw mengikat perutnya yang kempis itu dengan selembar kain. Di dalamnya diisi dengan batu-batu kerikil untuk menahan rasa lapar. Dan batu-batu kerikil itulah yang berbunyi ketika Nabi saw memimpin solat berjemaah. Dengan serta merta Umar berkata:

“Ya Rasulullah, adakah sehina itu anggapanmu kepada kami? Apakah engkau mengira seandainya engkau menyatakan lapar, kami tidak bersedia memberikanmu makanan yang lazat? Bukankah kami semua hidup dalam kemakmuran?”

Nabi tersenyum ramah dan menyahut:” Tidak, Umat. Aku tahu, kalian para sahabatku, adalah orang-orangyang setia kepadaku. Apa lagi sekadar makanan. Nyawa kalian, aku yakin kalian akan serahkan untukku sebagai tanda cinta terhadapku. Tetapi dimana akan ku letakkan mukaku di hadapan pengadilan Allah di hari pembalasan. Apabila aku selaku seorang pemimpin sentiasa membeban dan menyusahkan orang-orang yang aku pimpin?”

Para sahabat pun sedar dengan peringatan yang terkandung dalam ucapan Nabi saw itu. Sesuai dengan tindakannya yang sentiasa lebih mementingkan kesejahteraan umat daripada dirinya sendiri. Seorang tabib yang dikirimkan oleh penguasa Mesir bernama Muqauqis dikirim sebagai tanda persahabatan, selama dua tahun tabib itu berada di Madinah. Dan selama dua tahun itulah tabib itu menganggur manandakan betapa sihatnya penduduk Madinah. Sampai tabib itu bosan dan bertanya kepada Nabi: “Apakah masyarakat Madinah takut kepada tabib?”
“Tidak. Terhadap musuh mereka tidak takut. Apa lagi kepada tabib, jawab Nabi saw.
“Tetapi mengapa selama dua tahun tinggal di Madinah, tidak ada seorang pun yang pernah berubat dengan saya?” soal tabib itu.
“Kerana penduduk Madinah tidak ada yang sakit,” jelas Nabi saw. Tabib itu kurang mempercayainya,” Masakan tidak ada seorang pun yang mengidap penyakit?”
“Silakan periksa seluruh penjuru Madinah untuk membuktikan kata-kataku,” ujar Nabi saw. Lalu tabib itu memulakan perjalanannya
mengelilingi kota Madinah. Ternyata memang benar. Di seluruh Madinah, tabib itu tidak menjumpai orang yang sakit. Dia kagum dan hairan, lantas dia segera mengadap Nabi saw dan bertanya:

“Apakah petua sehingga menyebabkan orang-orang Madinah sihat-sihat semuanya?”
Rasulullah saw menjawab:
“Kami adalah suatu kaum yang tidak akan makan, kalau tidak lapar. Dan jika kami makan tidak sampai terlalu kenyang. Itulah petua untuk sihat. Yakinilah makanan yang halal dan baik. Makanlah untuk bertakwa kepada Allah, bukan sekadar
memuaskan hawa nafsu.”

Tuesday, April 12, 2011

tempoh seminggu untuk Innity

seminggu je lagi untuk innity ni...ekeke langsung tak keluar iklan dia...camana nak kaya?huh!!

Monday, April 11, 2011

fakta2 menarik 3

taknak cakap banyak...jum baca lagi...errr..untuk yang nak bacala ye

Sunday, April 10, 2011

menguap sampai tak boleh katup

Sian budak ni...mengantuk masa kat dalam kelas...menguap terus tak boleh katup...so...ingat2lah yer...kalau pergi kelas tu...pastikan cukup tido...

Mati masa ketawa

Aku tak taula ini fakta ke bukan...just untuk bacaan jela eh...bole gak bagi peringatan kat kita...jangan gelak kuat2 sangat...

Saturday, April 9, 2011

Fakta yang tak kelakar tapi bila baca jadi macam kelakar

ini aku rasa amik dari majalah ujang ke hape ni...tapi takpela...kopi jugak untuk hiburan...sebelum peserta2 maharaja lawak kopi...aku kopi dulu...hahaha nanti kita tengok...ada tak yang amik fakta2 ni...ekeke

Maharaja Lawak Minggu-2 Sepah youtube

wakaka...paling kelakar...gajah lawan ular senduk...wakaka

Maharaja lawak jozan minggu ke dua ( 2 ) youtube



bole la...wakaka..

Maharaja Lawak minggu kedua (2) youtube

wah...cepat betul guatv.com ni ek...tapi kumpulan jambu belum ada lagi...3 terbaik...jambu,sepah, jozan...

sebab yang 3 ni belum diupload lagi...esok je aku masukkan...ekeke
yang baru diupload adalah XN3 dan jihan...aku pilih XN3 sebab ini yang keluar masa aku cari tadi.lagipun sebab dia dpt offer dari abang mamat tadi...untuk yang lain2 video... korang tengok sendiri di sini

lupa nak cakap...test SEO...ekeke

Keranamu Laila Slot Zehra TV3 youtube preview

Sinopsis minggu ini

Laila memujuk Mazni agar meminjamkan RM3 ribu bagi membantu Qayyum melunaskan hutang yuran pengajian yang masih tertunggak. Lakonan Mandy Chong, Adeline Tsen dan Norman Hakim.

aikkk...ini je sinopsis dia...hahha



macam biasa kalau nak tengok online...kenalah register dengan tonton.com.my
errr...aku tak tengok pun...saje nak test seo...huhu

Friday, April 8, 2011

Fakta2 menarik 2

ini aku sambung lagi...eh...dia sambung lagi...dan ramai pulak forumer lain bagi input lagi...banyak jugak yang aku baru tau...

Thursday, April 7, 2011

Debu seperti awan

rasanya kejadian kat Kuwait ni...
baca blog ni

Liverpool announce pre-season tour of Asia including Kuala Lumpur


Liverpool’s Dirk Kuyt (right) celebrates with Martin Skrtel (2nd right) and David Ngog after scoring against Sparta Prague during their Europa League round of 32, second leg match in Liverpool, Northern England February 24, 2011. — Reuters pic

Jangan lepaskan peluang saksikan team bertaraf dunia ni weh...aku pasti...errr..insyaAllah akan g tengok klu ada yang sponsor...ekeke

fakta2 menarik 1

Aku dapat dari satu forum...aku rasa ramai dah tau...so...aku saje nak simpan untuk rujukan aku...bole main soal2 dgn anak2...ekeke

Wednesday, April 6, 2011

Budak hilang 20 jam ditemui semula

Apa pendapat korang...?takut tak?sib baik orang baik yg ambil...tp kenapa yg ambil tu tak hantar kat balai ek...ni tak pasal2 kena soal siasat...tapi...errr ntahla...susah nak cakap menda ni...

Madonna Finds Solace in Islam

Looking back on my past, I say that the turning point in my life was without a doubt the birth of my daughter.

Before she was born, I spent my life on a day-to-day basis, concentrating my time and attention to whatever crisis I could get my hands on. If there wasn't one, then I made one.

When I became pregnant, I knew I would be raising my child alone. If it weren't for the love, devotion, and determination of my mother, things would have been different.

When my daughter was 5 months old, she died of "Sudden Infant Death Syndrome" (SIDS), which is a medical term for "No known cause".

I had never experienced such pain, panic, and complete emptiness. However, throughout the funeral, I was consoling other people, telling them I believed with all my heart that God would not cause me such pain if He didn't have something incredible waiting for me in the future; all I had to do was stay on the right road, and God would show me when I was ready.

Tuesday, April 5, 2011

The Rock accepted John Cena’s challenge to compete at WrestleMania XXVIII

Video
PHOTOS

Let’s cut right to the chase. In arguably the biggest announcement in the history of WrestleMania, Dwayne “The Rock” Johnson accepted a challenge from John Cena to compete at next year’s WrestleMania XXVIII in Miami, Fla.

The dream match-up began brewing weeks ago when The Great One and the Cenation Commander-in-Chief traded verbal barbs. The spoken sparing eventually escalated to physical confrontation until, finally, the animosity culminated at WrestleMania XXVII. During Cena’s WWE Championship Match against The Miz, the WrestleMania host cost his rival the title when he leveled him with a Rock Bottom.

baca la sendiri... ekeke

WWE Wrestle Mania XXVII (2011) PPVRip RMVB Mediafire

Aku suka tengok the game vs undertaker... mmg epic le...
lagi satu cena ngan the miz...err...sebab the rock interfere...ekeke the rock still the best laa...

errr...nak download bole cuba kat sini

Nuffnang vs Innity

Aku menyesal sebenarnya buat entry Tonton Siaran Langsung Anugerah Bintang Popular Online Live Streaming ABPBH2010 sebab aku tak sangka ada yang akan masuk through keyword tu...memangla tak banyak tapi ada...so...aku mohon maafla yer...kepada sapa yang masuk tu...sebenarnya kalau korang nak tengok live tu kat web ABPBH2010 ... aku malas nak bagi link dia sebab masa tu dah nak abis...keputusan penuh ABPBH2010 artis paling popular dah nak diumumkan...so aku rasa...apa gunanya aku bagi link...kat ayat awal aku pun dah cakap...just nak test SEO je...tak sangka pulak blog hampeh aku ni masih ada tempat kat google...ekeke

so...sekarang aku dah delete blog ni dari nuffnang...walaupun ada BE ...bintang semua 5...dah tak nak main lagi nuffnang ni eh...takla...sebenarnya ada kat blog aku lagi satu....tak payah korang tau sebab kat situ cakap menda2 serius...nanti korang pening pulak...ekeke

lagipun rasa mcm tak adil pulak...asik aku je dapat BE...ekeke nak BW dahla malas...bukan malas...takde masa sebenarnya...setiap minggu...naik je duit nuff aku...ntah sapala yg klik tu eh...thanks yer...:)

Aku pasang balik iklan innity...yang tak sepower nuffnang...takpela...aku letak pun sebenarnya just for fun je...macam jugak bila aku test keyword.....aku suka kalau dapat kalahkan otai2 tu...ekeke tapi sejak aku kurang aktif...blog aku dah jauh ketinggalan...klu tak...bole celen jugak ngan dorang...

tadi aku terrrrbaca satu blog femes tu...dia baru pasang innity...dia memang femesla...tu aku akui...dan baik agaknya...selalu bagi tips kat nuffnagers....kira memang hebatla dia...memang aku tak bole celen...ekeke

tapikan...aku pasang innity sebab nak bagi semangat kat orang2 yang nak sangat innity...korang pun bole...kalau hampeh cam aku pun bole...korang yang terpelajar mesti lagi bole...tulis...bahasa mcm kat suratkhabar...sure hebat....

ok...

Monday, April 4, 2011

Usop Wilca [Hantu Kak Limah] @ ABPBH

part ni kena akui la paling kelakar...kalau korang perasan masa ni zizan dah senyap... pompuan dua orang tu yang kecoh2 nak kejar masa...ke zizan tengah fikir dia yang menang...huhu


Sunday, April 3, 2011

Bintang dan kejora episode akhir youtube

untuk pengetahuan...aku tak tengok punn...ekeke

Tonton Siaran Langsung Anugerah Bintang Popular Online Live Streaming ABPBH2010

hik hik.....pssssstt... SEO ni weh...ekeke
kalau tak tengok pun tak rugi weh...

aku bukan apa...kalau dah terrer sgt nak tengok tv secara online takan tak tahu mana nak cari link dia weh...tak online le cenggitu kan...
nak kata takde astero...itu bukan alasannya...dia tayang kat tv3...ooo...nak tengok kat aserama...klu dah dok kat aserama tu...study jela eh...ekeke
yang ada baby tu...g jaga baby...jangan sibuk nak update blog...hahaha

Saturday, April 2, 2011

Pengetua AF Akademi Fantasia

Amy Search wiwitt diumumkan sebagai pengetua...aku biasa tak tengok pun tp sbb mlm ni ramai sedara mara kat umah yg tengok...aku jeling2 jela...aku tak amik peduli sapa jadi pengetua tapi nak buat cadangan..
pindahkan AF ni ke Astro warna...maharaja lawak pindahkan ke astro ria...

Zizan feat. Dina - Selamat Tinggal [HD]

bole laa...

Raja lawak vs Maharaja Lawak

Raja lawak...pengacara best...peserta errr tak best
Maharaja lawak....pengacara errr tak best... peserta...errr...so so... errr...penonton yang lawak kot sebab kena paksa gelak...hahaha

Friday, April 1, 2011

rindu spammers

saje je letak shoutmix sebab dah rindu kat spammers....ekeke