Tuesday, December 13, 2011

Perlu ke ada facebook???

Sebenarnaya aku ada fb ni tapi tak aktif pun...lama aku tak bukak...ekeke password pun dah lupa...sebab aku rasa facebook ni mcm bosan pulak...tp lately aku tengok...banyak citer aku agak ketinggalan sebab takde fb,....bloggers dah tak update lg citer2 gempak...mcm dulu2...banyak blog2 aku pergi...sumber...fb...haiyoo...sebab aku takde fb...eh...ada tp password dah lupa... tak dpt aku nak baca...

so...perlu ke ada fb?korang?

3 comments

December 13, 2011 at 10:24 AM

buatlah..
tp lady pun jrg bukak..
lady bukak yg opis punye jerk..
opis punye tu merangkap lady punye :P..

December 13, 2011 at 4:05 PM

tak perlu. haha. perlu akaun blogger je wei. :P

orang baik macam aku..baik tak?..hahha
December 13, 2011 at 6:24 PM

ikut keadaan kau cene rio.. :)
ermm..macam aku..dulu aku ada...b4 masuk u aku dah tinggal fb...tapi...kawan2 aku semua share pape dekat page yg dorunk create...apa2 ilmu...aku selalu terlambat dpt info...lepas tu aku buat la....and now...aku ada fb la...xleh kata xdak macam dulu dah.. huhu...pastu aku addicted! pastu aku main fb ja..=___=" tapi..kalau dulu, aku de fb...aku main game je keje....skrg lain pulak..huhu..rio..nak fb kau...buat baru ar wehh ^^

Post a Comment