Our social:

Wednesday, December 21, 2011

no more free shoutmix

Tiada lagi shoutmix percuma mulai dari tahun depan... 1.1.2012... korang dah tau? aku baru tau minggu lepas...sebabnya korang bacalah sendiri kat websites dia... nampaknya terpaksalah kita cari alternative lain...kalau2 korang tau yg best dan baik mcm shoutmix ni...kongsi2la weh... aku memang tak tau...maksud aku yg free dan live cenggini...aku rasa shoutmix ni memang terbaik... sedihlah klu takde...walaupun aku jarang guna dah sekarang tp aku suka baca msg spammers...

3 comments :

  1. wa dulu pakai cbox. lepas tu ramai komplen sebab kena taip url. wa tukar guna shoutmix. bila dah kena bayar ni tukar ler balik guna cbox.

    ReplyDelete
  2. x pikir lagi.. tgk dulu saeng2 pakai ape.. :D i follow..

    ReplyDelete
  3. haha. pakai la cbox lak. tak letak pun ok kot. kotak komen ada.haha :P

    ReplyDelete

komeng