Tuesday, December 20, 2011

Kenapa aku buang delete linkwithin

Related Posts with Thumbnails konon!!letak widget ni konon bule menambahkah page view kita...tapi korang tau tak? mesti tak tau kan...ekeke kenapa aku buang? sebab utama adalah kerana hari tu aku dapat kesan sorang silent reader blog aku...hehe blog aku ada la sorang dua yang jadi silent reader...dalam seminggu ada 2 orang ...haha tak kisahlah tu...masalahnya ada sekali tu dia datang dan kemudian dia keluar guna linkwithin tu...aku ingatkan dia pergi ke post aku yang mana tapi rupanya tak...bukan post aku tapi post orang lain dan yang lbh teruk ntah hapa2 blog yg dia pergi tu...tak payahlah aku citer eh...kalau teruk tu...aku harap korang faham...

so...aku pun test post aku yg lama2...dan terkezut aku bila linkwithin telah memrelatedkan link yang bukan dari blog aku atau n3 aku...tapi post dari blog lain... cuba korang test...esecially post2 lama korang...cuba tgk linkwithin berikan related post yang mana?aku tak kena mcm aku...ok la kot...tapi kalau dia berikab post blog mat saleh yg ntah hape2...korang fikirlah sendiri eh...blog korang...sukati koranglah ...eheh

kalau nak buat related post tu...yg betul2 dari blog korang...baik buat guna html edit ....maribinablog ada ajar masalahnya bukan semua template buleh guna...cam template aku ni tak bule...so maybe aku kena tukar template ni... walaupun tak baik untuk ranking...seo kalau asik tukar template...aku tak kisah sgt sebab aku dah lama tinggalkan mende2 tu...any suggestion tak kat mana aku bule dapat template2 free yg best?

7 comments

December 20, 2011 at 11:20 AM

Yer meh?
blog mat saleh yg blue2 ke?
Aku nk check post lama2 aku jap yg kuar kat linkwithin tu...thanks..

December 20, 2011 at 10:25 PM

x pernah guna pun widget tu walaupun sekali dekat blog.

December 21, 2011 at 12:19 AM

ko bia betul nih...aku x penah la check..tp dr pic2 yg ada tu rasanya kat blog aku laaa...

December 22, 2011 at 9:48 AM

google "templates for bloogspot" nanti ye kuar mcm2 :D.. hehehe

December 23, 2011 at 1:55 PM

tak tau sebab tak pernah guna. haha

January 1, 2012 at 1:01 AM

x pham la,hehe

January 1, 2012 at 1:11 AM

x pham la,hehe

Post a Comment