Monday, December 12, 2011

delete jela blog ko tuuuu!!!!

orang buat blog... ko pun nak buat.... orang letak iklan...ko pun nak letak... orang ehem ehem... ko pun nak ehem ehem...apa pun tak bole...ini last warning untuk ko... aku nasihatkan ko delete je blog ko...!!!

jawapan:
suka aku lah...yang ko sibuk apasal haaa???ada aku usik ko ke haaa????yang ko sibuk sangat apasal haaa???

hehe...saje aku monolog sorang2.... eh... monolog mmg la sorang2 kan...ekeke kalau 2 orang mestilah duolog... kan kan kan...

ok...serius... aku sebenarnya sgt malas dan start thn depan mungkin akan bertambah bizi... maklumlah thn depan ada beberapa projek yg aku kena buat...bukan azam...bukan wish list,,,,tapi kena buat...faham!!!

apa dia yg aku kena buat....

buat rumah....yela....projek ni akan berjalan sebaik je aku siap plan rumah dan cari kontraktor...

study...yela...aku sambung belajar...4 thn setengah....yang ni tak taulah jadi ke tak tapi yang pastinya aku akan cuba...

2 ni jela yang aku bole bagitau...dua ni pun mcm nak tercabut otak aku...ekeke

doakan aku eh....blogger kan suka bagi semangat...

17 comments:

Jo Qusary said...

tahun depan pun aku dah nak bersara drpd berblogging dah...

♥[tahirah]♥ said...

rasa malas jugak nak taip2 ni dah XD

DaHLia said...

ganas wooo sampai tercabut otak !

wachak said...

start tahun depan wa nganggur. kerja baru x dpt lagi ... hu33

walau apapun gudluck tuk ko

Cik SHiNJU said...

Aku pun mcm bz thn depan...
Sejak thn ni lg mmg dah tggelam timbul...Thn depan lg la kot...Ape pun,aku nak setelkan kuiz blog aku tu dulu...pastu babai la kot...


Gudlak...

Yastro said...

AKu doa kan ko berjaya!!! Insyaallah pasti ko boleh punyooo....

Mario said...

@Jo Qusary

apasal pulak ko nak bersara jo... byk yg ko belum kongsi2 lagi ngn fan ko...

Nida said...

Moga tercapai segala impian..

Kalau dua orang jadi dialog lah..hehe

Mario said...

@♥[tahirah]♥

uik...muda2 dah malas?eheh

Mario said...

@DaHLia

hehe...takdelah ganas sgt...ganas ckit je tu...ekeke

Mario said...

@wachak

ala bro...sedihla aku cenggini... aku harap rezeki ko akan lbh lg lps ni...ko jgn putus asa je...tau
errr...ko dlm bidang apa eh...

Mario said...

@Cik SHiNJU

kuiz ko tu harap dpt menangkan aku...eheh

Mario said...

@Yastro

InsyaAllah....

Mario said...

@Nida

hehe...salah eje tuuu...ekeke

fiezah91 said...

biar je la blog jangan buang. haha. apa pun semoga berjaya :)

eh, pertama kali nampak perkataan MALAS kat sini.haha. mario malas :P

Cik Jari said...

rio wat PJJ ke? Selamat study... yeay, CJ mmg dh start MALAS nak blogging...

Cj nak kawen.ne blaja banyak bende lagi n kene lebih serius...

hehe..all the best rio... yg penting dlm idup nih keberkatan kan...moga2 sentiasa diberkati n disayangi Allah.

budak baik mmg jarang buat entri...hehhehehe said...

rio..huhu...keje rajin2....boleh tunaikan wish list aku...hikhik ^^