Our social:

Monday, December 12, 2011

delete jela blog ko tuuuu!!!!

orang buat blog... ko pun nak buat.... orang letak iklan...ko pun nak letak... orang ehem ehem... ko pun nak ehem ehem...apa pun tak bole...ini last warning untuk ko... aku nasihatkan ko delete je blog ko...!!!

jawapan:
suka aku lah...yang ko sibuk apasal haaa???ada aku usik ko ke haaa????yang ko sibuk sangat apasal haaa???

hehe...saje aku monolog sorang2.... eh... monolog mmg la sorang2 kan...ekeke kalau 2 orang mestilah duolog... kan kan kan...

ok...serius... aku sebenarnya sgt malas dan start thn depan mungkin akan bertambah bizi... maklumlah thn depan ada beberapa projek yg aku kena buat...bukan azam...bukan wish list,,,,tapi kena buat...faham!!!

apa dia yg aku kena buat....

buat rumah....yela....projek ni akan berjalan sebaik je aku siap plan rumah dan cari kontraktor...

study...yela...aku sambung belajar...4 thn setengah....yang ni tak taulah jadi ke tak tapi yang pastinya aku akan cuba...

2 ni jela yang aku bole bagitau...dua ni pun mcm nak tercabut otak aku...ekeke

doakan aku eh....blogger kan suka bagi semangat...

17 comments :

  1. tahun depan pun aku dah nak bersara drpd berblogging dah...

    ReplyDelete
  2. rasa malas jugak nak taip2 ni dah XD

    ReplyDelete
  3. ganas wooo sampai tercabut otak !

    ReplyDelete
  4. start tahun depan wa nganggur. kerja baru x dpt lagi ... hu33

    walau apapun gudluck tuk ko

    ReplyDelete
  5. Aku pun mcm bz thn depan...
    Sejak thn ni lg mmg dah tggelam timbul...Thn depan lg la kot...Ape pun,aku nak setelkan kuiz blog aku tu dulu...pastu babai la kot...


    Gudlak...

    ReplyDelete
  6. AKu doa kan ko berjaya!!! Insyaallah pasti ko boleh punyooo....

    ReplyDelete
  7. @Jo Qusary

    apasal pulak ko nak bersara jo... byk yg ko belum kongsi2 lagi ngn fan ko...

    ReplyDelete
  8. Moga tercapai segala impian..

    Kalau dua orang jadi dialog lah..hehe

    ReplyDelete
  9. @DaHLia

    hehe...takdelah ganas sgt...ganas ckit je tu...ekeke

    ReplyDelete
  10. @wachak

    ala bro...sedihla aku cenggini... aku harap rezeki ko akan lbh lg lps ni...ko jgn putus asa je...tau
    errr...ko dlm bidang apa eh...

    ReplyDelete
  11. @Cik SHiNJU

    kuiz ko tu harap dpt menangkan aku...eheh

    ReplyDelete
  12. biar je la blog jangan buang. haha. apa pun semoga berjaya :)

    eh, pertama kali nampak perkataan MALAS kat sini.haha. mario malas :P

    ReplyDelete
  13. rio wat PJJ ke? Selamat study... yeay, CJ mmg dh start MALAS nak blogging...

    Cj nak kawen.ne blaja banyak bende lagi n kene lebih serius...

    hehe..all the best rio... yg penting dlm idup nih keberkatan kan...moga2 sentiasa diberkati n disayangi Allah.

    ReplyDelete
  14. budak baik mmg jarang buat entri...hehheheheDecember 13, 2011 at 6:12 PM

    rio..huhu...keje rajin2....boleh tunaikan wish list aku...hikhik ^^

    ReplyDelete

komeng