Monday, December 12, 2011

delete jela blog ko tuuuu!!!!

orang buat blog... ko pun nak buat.... orang letak iklan...ko pun nak letak... orang ehem ehem... ko pun nak ehem ehem...apa pun tak bole...ini last warning untuk ko... aku nasihatkan ko delete je blog ko...!!!

jawapan:
suka aku lah...yang ko sibuk apasal haaa???ada aku usik ko ke haaa????yang ko sibuk sangat apasal haaa???

hehe...saje aku monolog sorang2.... eh... monolog mmg la sorang2 kan...ekeke kalau 2 orang mestilah duolog... kan kan kan...

ok...serius... aku sebenarnya sgt malas dan start thn depan mungkin akan bertambah bizi... maklumlah thn depan ada beberapa projek yg aku kena buat...bukan azam...bukan wish list,,,,tapi kena buat...faham!!!

apa dia yg aku kena buat....

buat rumah....yela....projek ni akan berjalan sebaik je aku siap plan rumah dan cari kontraktor...

study...yela...aku sambung belajar...4 thn setengah....yang ni tak taulah jadi ke tak tapi yang pastinya aku akan cuba...

2 ni jela yang aku bole bagitau...dua ni pun mcm nak tercabut otak aku...ekeke

doakan aku eh....blogger kan suka bagi semangat...

17 comments

December 12, 2011 at 5:04 PM

tahun depan pun aku dah nak bersara drpd berblogging dah...

December 12, 2011 at 5:14 PM

rasa malas jugak nak taip2 ni dah XD

December 12, 2011 at 8:21 PM

ganas wooo sampai tercabut otak !

December 12, 2011 at 8:38 PM

start tahun depan wa nganggur. kerja baru x dpt lagi ... hu33

walau apapun gudluck tuk ko

December 12, 2011 at 8:52 PM

Aku pun mcm bz thn depan...
Sejak thn ni lg mmg dah tggelam timbul...Thn depan lg la kot...Ape pun,aku nak setelkan kuiz blog aku tu dulu...pastu babai la kot...


Gudlak...

December 13, 2011 at 9:19 AM

AKu doa kan ko berjaya!!! Insyaallah pasti ko boleh punyooo....

December 13, 2011 at 9:42 AM

@Jo Qusary

apasal pulak ko nak bersara jo... byk yg ko belum kongsi2 lagi ngn fan ko...

December 13, 2011 at 9:43 AM

Moga tercapai segala impian..

Kalau dua orang jadi dialog lah..hehe

December 13, 2011 at 9:43 AM

@♥[tahirah]♥

uik...muda2 dah malas?eheh

December 13, 2011 at 9:45 AM

@DaHLia

hehe...takdelah ganas sgt...ganas ckit je tu...ekeke

December 13, 2011 at 9:46 AM

@wachak

ala bro...sedihla aku cenggini... aku harap rezeki ko akan lbh lg lps ni...ko jgn putus asa je...tau
errr...ko dlm bidang apa eh...

December 13, 2011 at 9:47 AM

@Cik SHiNJU

kuiz ko tu harap dpt menangkan aku...eheh

December 13, 2011 at 9:48 AM

@Yastro

InsyaAllah....

December 13, 2011 at 9:49 AM

@Nida

hehe...salah eje tuuu...ekeke

December 13, 2011 at 4:07 PM

biar je la blog jangan buang. haha. apa pun semoga berjaya :)

eh, pertama kali nampak perkataan MALAS kat sini.haha. mario malas :P

December 13, 2011 at 5:40 PM

rio wat PJJ ke? Selamat study... yeay, CJ mmg dh start MALAS nak blogging...

Cj nak kawen.ne blaja banyak bende lagi n kene lebih serius...

hehe..all the best rio... yg penting dlm idup nih keberkatan kan...moga2 sentiasa diberkati n disayangi Allah.

budak baik mmg jarang buat entri...hehhehehe
December 13, 2011 at 6:12 PM

rio..huhu...keje rajin2....boleh tunaikan wish list aku...hikhik ^^

Post a Comment