Wednesday, December 14, 2011

CSPFTTD: apa cerita gambar ko amik ni?

chaiikkkk...otai otai... errr... sebenarnya otai kemendenya...asal tgk gambar tanya apa citer...tanyalah dari segi teknikal...komen sikit...kalau dah otai sangat...bagitau...kalau nak amik gambar ni...dgn keadaan cenggini...kena setkan aperture sekian sekian...speed sekian sekian...iso sekian sekian... ini tidak...nak tunjuk bagus,,, tanya 'ni apa yang ko cuba tunjukkan'...kalau aku...aku akan jawab...

gambar aku ni memang takde cerita apa2 pun...ini gambar, tajuk dia 'wordless wednesday'

ps...aku tgh tension ni weh...saham tak naik2...

7 comments:

♥[tahirah]♥ said...

Tumpang tanya, domain hang setahun berapa hengget?

Mario said...

@♥[tahirah]♥

ekceli...domain ni disponsor oleh surf7...free je..tak taula brp sethn...cuba tekan surf 7 kat sebelah tu haaa

✿nenek moden✿ said...

hehehhe...entri macam menjawab entri aku...hikhikhik..tapi... aku tak mampu nak jawab macam kau jawab rio..huhu...aku ni low lagi dalam amek2 gambar ni..bila org tanya..aku terkial2....huhu....panik aku dibuatnya bila dia tanya macam tu kat aku.... =)

Nida said...

nilah manusia... ada yg low profile, ada yang nak tunjuk bagus dan memang ada yang bagus... sabarlah Mario ye. Kak Nida pun selalu dah kena macam ni.. kadang2 sampai merajuk taknak snap gambar lagi.

maCy said...

wow cne ley dpt sponsorr

LadyBird said...

sabo mario.. sabo..

setiap gambar itu ada kisahnye..

xperlu ditanya pada yg snap gambar tu..

cerite itu bergantung kpd tafsiran peminat gambar..

stp gmbr itu ada cerite.. bacalah sendiri..

baca gambar bukan baca blog yang ada tulisan2 nyer..

ek?

sory merapu..

Cik SHiNJU said...

Pedulikan dia...org blagak mmg ramai dlm dunia ni...


Seblm ko kutuk,aku nak gtau,mmg strategi Gunners x nak menang mlm td..Kalau menang kang senang2 plak MU naik tmpt teratas liga...