Our social:

Tuesday, December 13, 2011

Cara cara parking kereta

khas untuk yang fail jpj test dan yang hendak ambil ujian jpj...ni abang mario nak bagi tips supaya korang tak membazir duit ptptn amik ujian banyak2 kali...ekeke errr...tengok video ni...cara2 yang betul...



yang penting... sabar...biar pulas...masuk...kedepan...kebelakang...yang penting sabar....

6 comments :

  1. nasib ak dah lulus..xdela terasa sgt...hahaha

    ReplyDelete
  2. wow! haha. tu lampu kete die ke lampu kete belakang kne langgor. huhu

    ReplyDelete
  3. hahahah... kompom fail lagi kalau gini ler gayanya... hahaha (sambung gelak)

    ReplyDelete
  4. ceh !! Jahanam keter belakang punyer bumper. kalau buat kat m'sia mau kena pelangkong ... he33

    ReplyDelete
  5. ya Allah.. terer giler..
    tempat sempit mcm tu pun leh masuk :D..

    p/s : dah berjaya parking :D

    ReplyDelete

komeng