Tuesday, December 13, 2011

Cara cara parking kereta

khas untuk yang fail jpj test dan yang hendak ambil ujian jpj...ni abang mario nak bagi tips supaya korang tak membazir duit ptptn amik ujian banyak2 kali...ekeke errr...tengok video ni...cara2 yang betul...



yang penting... sabar...biar pulas...masuk...kedepan...kebelakang...yang penting sabar....

6 comments

December 13, 2011 at 7:56 PM

nasib ak dah lulus..xdela terasa sgt...hahaha

December 14, 2011 at 4:35 AM

wow! haha. tu lampu kete die ke lampu kete belakang kne langgor. huhu

December 14, 2011 at 7:59 AM

hahahah... kompom fail lagi kalau gini ler gayanya... hahaha (sambung gelak)

December 14, 2011 at 2:29 PM

ceh !! Jahanam keter belakang punyer bumper. kalau buat kat m'sia mau kena pelangkong ... he33

December 16, 2011 at 11:42 AM

ya Allah.. terer giler..
tempat sempit mcm tu pun leh masuk :D..

p/s : dah berjaya parking :D

December 19, 2011 at 11:29 PM

erksss? hahaha. gila la.

Post a Comment