Tuesday, December 13, 2011

Cara cara parking kereta

khas untuk yang fail jpj test dan yang hendak ambil ujian jpj...ni abang mario nak bagi tips supaya korang tak membazir duit ptptn amik ujian banyak2 kali...ekeke errr...tengok video ni...cara2 yang betul...



yang penting... sabar...biar pulas...masuk...kedepan...kebelakang...yang penting sabar....

6 comments:

BezBuddy said...

nasib ak dah lulus..xdela terasa sgt...hahaha

maCy said...

wow! haha. tu lampu kete die ke lampu kete belakang kne langgor. huhu

Nida said...

hahahah... kompom fail lagi kalau gini ler gayanya... hahaha (sambung gelak)

wachak said...

ceh !! Jahanam keter belakang punyer bumper. kalau buat kat m'sia mau kena pelangkong ... he33

LadyBird said...

ya Allah.. terer giler..
tempat sempit mcm tu pun leh masuk :D..

p/s : dah berjaya parking :D

fiezah91 said...

erksss? hahaha. gila la.